Zawsze jestem przeciwny graniu takim duzym handi, bo zabraknie punktu i potem jest rozpacz. Dlatego raczej nie radze komukolwiek obstawiania minusowych handi w meczach LAC, OKC oraz GSW bo Utah i Brooklyn graja zalosnie, ale niekoniecznie przegrywaja roznica jak sugeruja nam bukmacherzy dzis. O ile jeszcze w LAC pewnie zdecyduje sie zagrac handi to w meczu Milwaukee - Oklahoma odradzam. Bucks graja padake, a Durant Westbrook fajnie dzialaja razem. Do tego Ibaka pod koszem, ale Bucks graja u siebie. Gdyby nie to to zdecydowalbym sie. Oczywiscie gdyby bylo odwrotnie to handi skoczyloby z -10 na -19 wiec to tez jest roznica. Dobra tak pisze pisze, a teraz co bym obstawil a czego nie.
Minnesota -6 - Boston ssie ladnie mowiac. Wczoraj nie wyszlo. Byl to wyjazd i Denver sie obudzilo. Dzis Wolves wracaja na wlasna hale. Boston nie ma tu zadnych szans jak dla mnie. Love ciagle w formie i dzisiaj watpie, aby ja nagle stracil. Proponuje tez u niego Punkty + zbiorki. Nie widzialem kursow, ale jesli linia jest w granicach 26-27 to smialo grac.
NYK po 1.57. Warte grania. Krotko na temat, bo nie chce mi sie rozpisywac. Dzis wygrywaja to w MSG.
Do AKO z duuza stawka wygrana Miami na wyjezdzie z Charlotte. Blowoutu tu moze nie byc, ale nie czesto mamy taki kursik na Heat ktore gra z przecietna druzyna bo Bobcats taka w tym sezonie sa. Nie oszukujmy sie. 1.30 mozna lapac spokojnie.
Ostatni mecz ktory wedlug mnie jest warty grania to Houston u siebie z Denver. Handi -4/5 proponuje. Kilka argumentow:
-Houston w gazie. Gdyby nie Howard smialo bym tu zagral handi -12, ale ten leszcz psuje gre Rockets. Na szczescie Harden jest w doskonalej formie.
-Rockets odpoczelo dzien po ciezkim meczu z Knicks. Denver wczoraj zagralo naprawde ciezki mecz i tej przerwy nie mieli
-Denver na wyjezdzie. A to oznacza tyle, ze szykuje nam sie kolejna przegrana, bo graja bardzo slabo a na wyjezdzie nawet nie ma co komentowac. O podrozy tu nie mozna mowic, bo Houston, a Denver dzieli niewiele km jak na standardy NBA, ale to zawsze plusik.
Phila i Cleveland na wyjezdzie +8,5 i +8. Spojrzalem i mysle gramy. 76ers mniejsza stawka jesli wgl bede gral, ale Cavaliers walcie smialo za wieksza stawke. Wall niewiadomo czy zagra a nawet jesli to ma cos z okiem wiec nie zagra zapewne calego meczu i nie bedzie to najlepszy wystep w jego zyciu, a jak wiadomo jedna z czolowych postaci druzyny. w Cleveland brak wiekszych oslabien. Philadelphia i Pelicans rowne druzyny. Obie przeplataja wygrane z porazkami. Mysle o rownym meczu.
To tyle ode mnie. Chyba musze w koncu zrobic ten temat ktory obiecalem od paru miesiecy, ale jakos tak nie chce mi sie przysiasc do tego, a jak cos robic to robic to porzadnie

Powodzenia zycze wszystkim.