Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
GSA - pozycjonowanie

Autor Wiadomość
GSA - pozycjonowanie
Sprawdź:
Bandid, od 5.8 footprinty bardzo się zmieniły i z czasem będzie coraz gorzej dodawalo.
Druga sprawa, jeśli zyskujesz dzięki programowi to go kup, autorzy nie przestaną go aktualizowac Smile

Wysłane z iPada za kasę z Astrocash Wink
RE: GSA - pozycjonowanie
Linkować tym programem posty czy tylko główną ?
Posty z odpowiednio dobranymi opisami i tagami.
Kupiłem pełną wersje i żadne filtry dalej nie działają.Xpokerface Dodaje wszystkie PR i wszystkie kraje jak leci, jakieś opcje trza tam jeszcze poklikać ? Ktoś wie ?
(26-07-2013 12:41)KosikSquad napisał(a):  Kupiłem pełną wersje i żadne filtry dalej nie działają.Xpokerface Dodaje wszystkie PR i wszystkie kraje jak leci, jakieś opcje trza tam jeszcze poklikać ? Ktoś wie ?

Oznacz Indexery i zoabcz czy nadal jest ten problem
(26-07-2013 15:03)Jacuss napisał(a):  
(26-07-2013 12:41)KosikSquad napisał(a):  Kupiłem pełną wersje i żadne filtry dalej nie działają.Xpokerface Dodaje wszystkie PR i wszystkie kraje jak leci, jakieś opcje trza tam jeszcze poklikać ? Ktoś wie ?

Oznacz Indexery i zoabcz czy nadal jest ten problem

Tzn. jak to zrobić ? Bo nie do końca rozumiem
O masakra. Kupiłes softa za prawie pół tysiąca i nie wiesz tak bardzo podstawowych rzeczy o nim ? facepalm
Glosy: roniartur (+1)
Nie uzywam go od wczoraj wiec troche wiem, ale po "swojemu" i na swój język to mam przełożone i dlatego nie rozumiem....No mniejsza z tym jakie to ma znaczenie ? Sie pytam tylko jak to zrobić
Indexery to jedna z platform
Powie mi ktoś dlaczego po intalacji nie włącza mi się? Reintalowałem system przy okazji, i nic to nie dało. Wgrałem zbootwany obraz i to samo :/
Odpowiedz