Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja ponad 600zł, wielkie dzięki Zarabiam.com, gdyby nie Wy nie zarobił bym ani grosza przez internet. Pomyśleć tylko, że znalazłem się tutaj szukając odpowiedzi do Qday.pl
Gratulacje Teraz czekamy do 100 000 użytkowników
Co do forum to trafiłem na nie przypadkowo szukając zarobku przez internet. I dzięki niemu sporo zyskałem, dzięki
(18-08-2013 10:28)thc19905 napisał(a): mało tu i tak osób
Bo to forum nie o pierdołach jak większość tych na których jest mnóstwo userów (dzieciaków, trolli, bez mózgów - jak zwał tak zwał) lecz o zarabianiu i aby tu funkcjonować trzeba mieć więcej niż 1 szarą komórkę...
Może troche późno ale wielkie gratulacje i mimo że jestem świeżakiem to już sporo mi pomogliście Panowie oraz Panie, a klimat forum coraz bardziej mi się udziela no i co tu dużo mówić niecałe 1300$ już dzięki Wam i mojemu poleconemu wpadło
Troszkę późno pisze ale znalazłem tutaj bardzo wiele wspaniałych poradników oraz od tego forum praktycznie zaczęła się moja przygoda w e-biznesie. I to odemnie wielkie dzięki wam wszystkim adminowi, moderator-ą jak i użytkownikom
Macie racje! Gdyby nie to forum, na naszych kontach byłyby mniejsze kwoty ^^ Bardzo fajna atmosfera sprawia, że ludzie przychodzą tutaj coraz chętniej i ani trochę mnie to nie dziwi. Wszyscy skorzy do pomocy i tak trzymać!