Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Party Animals na facebooku » Tiger Power Black

Autor Wiadomość
RE: Party Animals na facebooku
Sprawdź:
Załóż nowe konto na fb najlepiej

ALLEGRO PAY - ODBIERZ KUPON 40ZŁ
Glosy: kaczorek912 (+1)
dobra, dziękiSmile jeszcze jedna by się przydała Smile teraz tylko czekać na maile potwierdzająceSmile
Na inne adresy oczywiście.Wie ktoś może czy wysyłka do tego samego nr domu ale innego nr mieszkania jest dozwolona?
Tylko że w regulaminie jest napisane że wykluczają użytkowników posługujących się fikcyjnymi kontami na fc lub kilkoma profilami.
@up w regulaminie jest też napisane "Jedna osoba oraz jedno gospodarstwo domowe (przez termin „gospodarstwo
domowe” Organizator rozumie adres zamieszkania Uczestnika Konkursu) mogą
otrzymać tylko jedną nagrodę"
zobaczymy czy dojdą maile weryfikacyjneSmile. Może tego wszystkiego tak dobrze nie sprawdzają.
(27-04-2013 17:19)kaczorek912 napisał(a):  Tylko że w regulaminie jest napisane że wykluczają użytkowników posługujących się fikcyjnymi kontami na fc lub kilkoma profilami.
@up w regulaminie jest też napisane "Jedna osoba oraz jedno gospodarstwo domowe (przez termin „gospodarstwo
domowe” Organizator rozumie adres zamieszkania Uczestnika Konkursu) mogą
otrzymać tylko jedną nagrodę"
zobaczymy czy dojdą maile weryfikacyjneSmile. Może tego wszystkiego tak dobrze nie sprawdzają.

Czasami uda się 2 na 1 adres Smile Wiem to z własnej autopsji Big Grin

(27-04-2013 17:05)gbk napisał(a):  Teraz? Jakim cudem? Skoro ja trafiłem? Haha, mają jakieś bugi, bo ostatnio z kolegą też tak miałem ;D

Niektórzy nie dostają meilów z potwierdzeniem wygranej więc nie zdziwiłbym się jakby miało to związek z podwójnymi wygranymi w danej godzinie.

@edit. Jak ktoś sobie nie potrafi poradzić z wygraną to mogę pomóc 2 osobom. Nie pisać na priv bo od razu leci do kosza.
Chętnie skorzystam z pomocy Wink
Masterex odezwij się w sparwie deluxe Wink
Po jakim czasie do was doszedł email z potwierdzeniem??
u mnie po kilku godzinach (ok7 h)

ALLEGRO PAY - ODBIERZ KUPON 40ZŁ
Odp: Party Animals na facebooku
Jeśli wygrałeś w weekend to najprawdopodobniej maila dostaniesz w poniedzialekWink.

Tapnięte z X10minipro.
Odpowiedz