Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(06-03-2013 09:20)speedus napisał(a): Ile czekałaś na wypłate tych 30zł? bo ja wrzuciłem 60filmow wyslalem formularz do wyplaty i kolejny dzien cisza a admini na czacie nie odpisuja
Ja czekałam max jedną dobę. A zleciłeś wypłatę za pierwsze 10 filmów najpierw?
Speedus a długo czekasz? Na stronie jest napisane, że wysyłają w przeciągu 48 godzin. Sprawdź może czy wszystkie filmy ci zaliczyło? Może po sprawdzeniu miałeś gdzieś jakiś błąd i admin z powrotem wycofał wpis na "szkic". Ja tak miałam z kilkoma filmami i musiałam poprawić
Wszystko ok jest równe 60 filmów wszystkie przyjęte. przypomne się wieczorem jeszcze raz w formularzu pozniej pospamuje troche na czacie ( tylko raz udalo mi sie dostac odpowiedz od admina).
Witam wszystkich.
Z góry przepraszam wszystkich za przerwy które istnieją czasami na stronie. Próbujemy ustalić co jest przyczyną zrywania połączeń.
Strona bedzie rozwijana tak długo jak bedę administratorem. Są też nowe pomysły i szansa na dalszy rozwój.
Zapraszam wszystkich do aktywnego budowania strony http://www.bez-limitu.tv/.
Niestety pilnie zmieniamy serwer więc strona chwilowo nie będzie działać.
Pozdrawiam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-03-2013 19:24 przez artysta74.)
@ Serwis SCAM
Dodałem 10 filmów i zostały 4 do zaakceptowania.
Dzisiaj wchodzę by zlecić wypłatę i dodać kolejne filmy a tu lipa.
Dodanych mam 9 filmów + nie mogę już dodawać wcale.
@up przestań pieprzyć skoro nie wiesz nic o tym serwisie, mają problemy z szablonem otrzymałem od nich już ponad 5-6 wypłat, jedynie teraz maja małe problemy, które mam nadzieję jak najszybciej naprawią i zaczną dalej wypłacać...