Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto
Tak, bonusy za nowy poziom są już wprowadzone, więc to następny sposób na zarobek Btw słyszałem, że do 5 lvlu za każdy zdobyty poziom dostaje się więcej niż 0,1 jakby ktoś mógł potwierdzić to byłoby fajnie Moje miasta już mają ponad 5-6
RE: cashtowns - zarabiaj euro budujac swoje miasto
(23-02-2013 20:35)Shadecaster2 napisał(a): a mi coś nie idzie nie wiem co gdzie i jak budować :<
a trzymasz sie wskazowek z pierwszego postu?
dla przypomnienia
(20-02-2013 15:52)misza02 napisał(a): Na początku nasze miasto wygląda tak:
Pierwsze kroki: (każdy może obrać swoją własną wizję robudowy)
1. Zbudować drogę Q2 od ratusza aż do przecięcia rogu, a następnie udać się aż do ostatniego domu na dolnej linii.
2. Zbudować rynek poniżej środkowego domu (jak na obrazku poniżej). Teraz masz 3 domy, które można uaktualnić.
3. Zbudować drogę Q2 wokół budynków produkcyjnych a następnie ulepszyć fabryk - warzywa, mięso, drewno i kamień.
4. Zbuduj posterunek policji w pobliżu rynku (pomiędzy cmentarzem i rynkiem) i ulepsz rynek do poziomu 2
5. Ulepsz pierwszą drogę do poziomu Q3
6. Ulepsz górne domy do Q2 i niższe domy do Q3.
7. Ulepsz glinianki do poziomu 2
itd..