Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Wealth4allteam-świetna forma zarobku

Autor Wiadomość
RE: Wealth4allteam-świetna forma zarobku
Sprawdź:
Nie, dzisiaj jest konferencja więc może się dowiemy więcej
nie wiem czy wy też tak mieliście, że aby przelać pieniądze z banku muszę wysłać im list, który dostanę w banku potwierdzający moje bycie w nim i wyciąg? czy to jest konieczne?

Quamca, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2012.
Informacje z konferencji:

- Bonus w wysokości 10% więcej jest dostępny do wtorku (23 października), po tym czasie nadal będziemy mogli kupić sharesy, lecz nie dostaniemy 10%
- Już około 22 000 osób podpisało nowy regulamin oraz łącznie kupiło około 175 000 Sharesów (na dzień dzisiejszy planują dać limit do 300 000 sharesów lecz to jeszcze może się zmienić; jednak nie będziemy mogli tego kupować wiecznie)
- Prelaunch Primushub'a jest planowany na Sobotę (20 października), lecz to nie jest pewne w 100%
- Prelaunch potrwa około 2 tygodni
- Będziemy mieli możłiwość (na nowej stronie) wyboru nowego nick'u oraz hasła
Temat trochę ucichł a śledzę go, bo myślę nad inwestycją tutaj, więc mógłby ktoś powiedzieć jak to się w końcu skończyło, oddali wszystkie pieniądze działają znów i na jakiej zasadzie po zmianach się zarabia, bo czytam i jakieś shary są, ale nic mi to nie mówi nadal wiedza mała...

ochlapus, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2012.
również podłączam się do pytania co gdzie kiedy. chociażby gdzie teraz się rejestruje - na w4at jeszcze? można prosić o edycję pierwszego postu w temacie? Chodzi o aktualizację Smile

duzypawel, dumny członek http://zarabiam.com od May 2012.
W4a już nie ma, powstało PrimusHub jednak są problemy z rejestracją, jutro powinno być OK
Wiele osób ma co do tego programu wielkie nadzieje Smile
I słusznie, program będzie miał kilka opcji zarabiania w czym głównie matrycę. Wkrótce odbędzie się konferencja na której będzie podane wiele detali w związku z działaniem programu i być może poznamy datę jego uruchomienia by oprócz rejestracji móc się również zalogować Smile
W4AT pozostanie dopóty dopóki wszyscy nie wykupią Founders Shares i nie wykupią członkostwa, także za jakiś miesiąc ew. pod koniec roku strona zapewne przestanie działać.
Witam
Jeszcze nie zacząłem w W4A i czytam, że już go nie ma. Jedyne co zrobiłem to na razie w sierpniu 2012 zarejestrowałem się i mogę nadal się logować na W4A. A tam info, że nadal żyją. Czy i jak przenieść się do PrimusHub.
Za chwilę będę wypłacał z PC i chciałbym wejść w kolejny system. Wstępnie W4A podobał mi się, ale czytając powyższe posty mam pytanie co dalej robić: Logować się do W4A, przenieść jakoś konto, zarejestrować od nowa w PH?

Maciej
(23-01-2013 11:59)netzarabia napisał(a):  Witam
Jeszcze nie zacząłem w W4A i czytam, że już go nie ma. Jedyne co zrobiłem to na razie w sierpniu 2012 zarejestrowałem się i mogę nadal się logować na W4A. A tam info, że nadal żyją. Czy i jak przenieść się do PrimusHub.
Za chwilę będę wypłacał z PC i chciałbym wejść w kolejny system. Wstępnie W4A podobał mi się, ale czytając powyższe posty mam pytanie co dalej robić: Logować się do W4A, przenieść jakoś konto, zarejestrować od nowa w PH?

Maciej
Wealth został reaktywowany wiec jesli masz tam konto to znowu możesz tam zarabiac tylko juz w innej formie.
Wątek zamknięty