Sprawdź:
Serwis znalazłam niedawno, ale już mogę stwierdzić, że jest najlepszy z tego typu stron. Poza samymi reklamami daje dużo innych możliwości zarobku, nawet takich, przy których nie trzeba praktycznie nic robić (jak na przykład dodanie sejfika jako strony startowej). Liczne konkursy też na pewno są atutem. Za wykonanie płatnego zadania można zarobić nawet 6 złotych, a to największa kwota z jaką się spotkałam na takich serwisach. Łatwo można zdobyć punkty, które później wymienia się na pieniądze, można je też sprzedać lub wykorzystać do zakupu reklamy lub umieszczenia strony w manualsurf. Uważam to za bardzo dobre rozwiązanie, gdyż sama mam pewne opory przed wydawaniem pieniędzy na reklamę, za to punkty wydają się do tego idealne. Płatne zapisy na innych serwisach do zarabiania pieniędzy przez klikanie też są bardzo opłacalne. Ogólnie mówiąc, jestem sejfikiem zachwycona, gdyż zanim go znalazłam zwątpiłam już w możliwość zarobienia konkretnych pieniędzy na takich stronach, natomiast po zarejestrowaniu na sejfiku zarobiłam kilka razy więcej pieniędzy po tygodniu niż na innych stronach po dwóch tygodniach. W dodatku wypłacać pieniądze można już od 3 złotych!