Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Megatypers.com

Autor Wiadomość
RE: Megatypers.com
Sprawdź:
Są statystyki, na jakiś czas mogą zablokować Ci przepisywanie kodów.
Ja już miałem 2 razy ''kicka'', ale wydaje mi się za to, że przepisywałem tylko 1 z 2 słów bo nie zawsze się da odczytać.
ja mam czasami tak ze napisze coś innego i mi zalicza normalnie Tongue 2 razy miałem bana na 15 min heh ale to dlatego że sie zawiesza obrazek narazie mam 1,42@ i 4,30 $ wypłacone
a ile dziennie piszecie słów?? Smile
ja napisałem przed chwilą sto i już mi się w głowie kręci Tongue
duzo zachodu jest z tym, żeby coś tam zarobić, niby nic ciężkiego ale przy wiekszej ilości wkurza Big Grin
Docent: ojj dokładnie tak Big Grin, zależy też od stawki najlepiej pisać słówka gdy jest licznik na 1;35$ za 1000.
(28-02-2012 21:57)docent120 napisał(a):  a ile dziennie piszecie słów?? Smile

ja raz przysiadłem wieczorem to napisałem ok 1300 słów, jak zacząłem przepisywać kurs był 1,25$
kody:

1622
1623
Dlaczego nie mogę się zarejestrować????wyskakuje Email alredy used,The payment details you have provided is already in use on another account.

Nie wazne, zamotałem sie troche. Wiadomo jacy są poczatkujacySmile

Paweu22, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2012.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: