Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
borowiakm napisał(a):mala,
jak o mnie chodzi to zapłacisz jak definitywnie skończymy z tym buxem, ale dla ułatwienia wszystkie zapłaty, statystyki (kliki, kasa wypłacona) to edytuj w 1 poście, ok? ;-)
Popieram. Kasę za akcję wyślij dopiero po jej zakończeniu, bo wierzę, że jeszcze kilka (naście :-)) wypłat wpadnie i bez sensu byłoby co chwilę robić 20 przelewów do klikaczy. Tym bardziej, że PP mogłoby się przyczepić. :?:
Asika11 ,Sniechu macie racje.,chyba nie zwieje z kasą :-> ale jak sie uzbiera tysiące $ do wypłaty to kto wie... :mrgreen:
W buxie jest już: Total Users 5440 :-D Bux długo pociągnie :mrgreen:
UWAGA!!!!
Żeby ściągnać wiecej ludzi do akcji,to moja propozycja brzmi tak:Jeśli ktoś dziś zarejestruje sie do buxa dostaje 100% tego co wyklika,jeśli zrejestracje się jutro lub później to dostanie 80% refbacku
Nie,tylko tak pisze ,nie zależy mi na zarobku :chytry: .I tak wczoraj zapisał mi sie klient ,wyklikał 117 reklam ,czyli juz mam z niego $1,17 :mrgreen:
Tylko zastanawia mnie jedna rzecz :?: : zapłacili Kwota: $3,41 AUD AUD jest to waluta dolar australijski i jest tańszy niż dolar amerykański: 1 Australian dolar=0.695 USDolars.
Ale ja mam na koncie PP w dolarach amerykańskich :-D :?: