Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
pavoo166, uploading działa wczoraj mi kilkanaście Giga się zuplaodowało.
A w poniedziałek my być jeszcze szybciej ! Bo kupują 3 serwy dodatkowe. Oczywiście przez RS managera się wrzuciło.
Rzeczywiście mnie też zaległe pliki wrzuciło, lecz dla mnie priorytetem jest FTP. A Max obiecał że będzie, więc czekam cierpliwie. Założyłem sobie, że bede póki co wrzucał na uploadbox'a, jeśli nie wypłaci, wracam na uploading.
To jest Twój system wirtualny, miejsce na dysku innego komputera.
Możesz postawić stronę etc.
Zachęcam do przeczytania o hostingu itp. http://pl.wikipedia.org/wiki/FTP
Tez uzywalem RS managera i efekty byly dobre. Zauwazylem jednak, ze lepiej jest uploadowac to czego prawie nigdzie nie ma, na przyklad filmy tuz po lub przed premiera. Miedzy innymi dlatego ze jest sporo osob ktore zbieraja cale serie. Pozostaje sprawa skad takie pozycje brac, jezeli masz dobre zrodlo to startujesz z lepeszej pozycji. Chocby najlepsze trackery z zamknieta rejestracja.
Sylwu, czy jak pieniądze wpływają na WM, otrzymujesz potwierdzenie na maila? Lepsze co tydzień, niż wogóle by mieli nie płacić Gratulacje i wysokich zarobków życzę. Pozdrawiam
Aha zapomniałbym Dobrze by było gdybyś uwiecznił to wydarzenie wrzucając screena