Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
REWOLUCYJNY REFBACK aż 99,9%

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Osoby które wymieniłeś jako zwycięzcy nie są nawet zarejestrowane na forum (a i tak pewnie to tylko wymyślone przez Ciebie nicki, przykładem może być szuwarek), a Ty jeszcze ostentacyjnie kłamiesz na łamach forum.
Tak, pieniądze wysyłałeś w paczkach... Ciekawe, już Ci wierzę.

JereManU, pieniądze były przez PKO chcesz te adresy z paczek

Reffback to była moja multioferta było to samo na kilku takich forach

JereManU a poza tym przestań tu pisać ;-)
Czekam jak ktoś zleci wypłatę na bank

Ten temat dotyczy moich klientów

Doskonale znam wszystkie polskie fora o zarabianiu w internecie i nigdzie indziej nie widziałem Twojej oferty.
A taki szuwarek (om ile go znasz, bo pewnie nick wymyśliłeś) nie bawi się w buxy.
Poza tym jeśli ofertę umieściłeś na naszym forum to nagrody muszą być przekazane tylko naszym użytkownikom, chyba, że zastrzegłeś inaczej. A nie zrobiłeś tego.

JereManU, tylko jak zauważyłeś to nik z tego forum nie zapisał się do pierwszej edycji tylko na koniec po rozdaniu :mrgreen:

ReXXX, to jeszcze bardziej potwierdzaj Twoje oszustwo.

JereManU, ej jak BYŁO napisane Zgłoś się do konkursu na PW to było konkus jest organizowany z wszystkich moich poleconych :idea:

Jak nie to proszę banujcie mnie choć nic nie zrobiłem :-?

Taki problem dać screeny z konta bankowego z przelewu?
Jak byś zapłacił to byś dawno pokazał a tak to jesteś zwykłym oszustem..
Ile temu już prosiliśmy cię o dowody?

lolaszek, tak jak pisałem dowody mogę dać ale tylko ludziom z programu

Nara :lol:

Koniec tematu jak wypłaty i inne to PW

ReXXX, otrzymuje 3 ostrzeżenia za niezgodności z ofertą, oraz utajnianie pewnych faktów.

Gdy Twoje zachowanie nie ulegnie zmianie a skargi będą dalej napływać otrzymasz BANA.

BizNET, jakie utajnianie przecież było napisany konkurs Organizowany wśród wszystkich moich poleconych szczegóły tylko na PW
Odpowiedz