Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Oczywiście kase wyśle, ale....
Z przykrością muszę poinformować, że zwijam interes. Powód? Ja płace ciągle, jestem już sporo do tyłu na Get-Paidzie, a kasy z buxów nie widać. :-( Firmy wiszą mi w sumie koło 50$, nie mówiąc o tym co czeka na kontach. :evil: Tak więc nie chce dalej dokładać do interesu i kończe. Oczywiście każdy kto klikał do dzisiaj kase dostanie proszę się zgłaszać tutaj albo na pw/gg. Dzięki wielkie wszystkim za klikanie, myślałem, że trochę na tym zarobie, ale trudno. Nie będę się poddawał i będe klikał dalej, wierząc, że w końcu ktoś zapłaci, ale na tą chwilę oferte zamykam. Tym którzy będą nadal klikać, już za darmo, dla mnie wielkie dzięki x 2 :-)
EDIT: Italianclicks zablokowali mi konto, a buxturk nie działa. Wszyscy którzy tam klikali dostaną po 0.25$ zwrotu, straciłem dane, a chce być w porządku.