Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
mailverdienst.eu wypłata od 2 euro 10 punktów=1cent

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Dzięki tak właśnie myślałem, chociaż wydawało mi się że tam była mowa o jakimś dziwnym pozyskiwaniu poleconych.

W pewnym sensie masz rację. Chodzi (moim zdaniem) min. o
zapisywaniu się pod samym sobą ale z bzdurnymi danymi. :-x

Tomciozet dzięki za pomoc :-D :-D

Nie ma sprawy. Bardzo lubię tłumaczyć. Zrobię to chętnie, jeśli tylko znajdę czas. Co prawda, nie tłumaczę dosłownie, a tylko ograniczam się do konkretów, ale chyba o to właśnie chodzi. 8-)

Możecie mi wyjaśnić o co chodzi z działem Bonusaktionen??

ton napisał(a):Możecie mi wyjaśnić o co chodzi z działem Bonusaktionen??

A jest tam jakieś wyjaśnienie po niemiecku?? Jak tak, to
wklej tu, jak nie, to spróbuj dowiedzieć się on zbigi20.

Jest coś takiego:

Für eine Anmeldung bei einem der unten folgenden Services bekommen Sie einen einmaligen Bonus auf Ihrem Mailverdienst.eu Konto gutgeschrieben, wenn Sie eine Kopie der e-Mail schicken, die Sie als Bestätigung für Ihre Anmeldung bekommen haben.

Wydaje mi się że są to jakies płatne zapisy czy coś takiego ale nie jestem pewien

Jeżeli chodzi o bonus... to dokładnie nie wiem ale najprawdopodobniej chodzi o to samo co w innych serwisach, czyli jak zapiszesz się z tego linka albo zrobisz zakupy w danym sklepie to dostajesz ilość punktów przewidzianą, pod każdym banerem jest chyba opis o co chodzi, ja nigdy w tej firmie z tego nie korzystałem to za dokładnie nie wiem.

ton napisał(a):Für eine Anmeldung bei einem der unten folgenden Services bekommen Sie einen einmaligen Bonus auf Ihrem Mailverdienst.eu Konto gutgeschrieben, wenn Sie eine Kopie der e-Mail schicken, die Sie als Bestätigung für Ihre Anmeldung bekommen haben.
Za rejestrację w jednym z podanych serwisów i po odesłaniu nam maila potwierdzającego
Twoją rejestrację, otrzymasz określoną ilość pkt. w Mailverdienst.eu.

I kolejna wypłata;]

2,48Euro;]
Odpowiedz