Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Stawiam, że nie zaliczyło kodu polecenia. Trzeba pisać do supportu, potem obie strony muszą ten fakt potwierdzić i bonus zostanie przypisany ręcznie.
W którymś innym wątku o Nuri pisałem jak to zrobić.
(02-09-2021 13:53)przemo1969 napisał(a): Stawiam, że nie zaliczyło kodu polecenia. Trzeba pisać do supportu, potem obie strony muszą ten fakt potwierdzić i bonus zostanie przypisany ręcznie.
Właśnie kurde chyba zaliczyło bo tego dnia po zrobieniu transakcji wyskoczyła informacja, że wkrótce dostanę bonus i od tamtej pory cisza.
(02-09-2021 13:53)przemo1969 napisał(a): Stawiam, że nie zaliczyło kodu polecenia. Trzeba pisać do supportu, potem obie strony muszą ten fakt potwierdzić i bonus zostanie przypisany ręcznie.
Właśnie kurde chyba zaliczyło bo tego dnia po zrobieniu transakcji wyskoczyła informacja, że wkrótce dostanę bonus i od tamtej pory cisza.
Byłem na wczasach, właśnie wróciłem. Jak tam sytuacja?
Byłem na wczasach, właśnie wróciłem. Jak tam sytuacja?
Nadal brak info.
Jakiś niepełnosprytny Junior Account Executive myśli, że nie potrafię liczyć dni roboczych, a pisałem, że dzisiaj jest 15 dzień roboczy, nie zwykły i dalej czekam na odpowiedź.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-09-2021 21:22 przez R3coN.)
Niestety temat do zamknięcia.
Zablokowali mi naliczanie refów za to, iż moje konto było używane tylko i wyłącznie w tym celu https://prnt.sc/1szwljq
Proszę uważać na swoje konta, niech mój przypadek będzie dla Was ostrzeżeniem. Dziwne mają podejście do systemu zapraszania :/