Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Ogads - $ za ruch mobile, omówienie strony

Autor Wiadomość
Ogads- Zbugowany locker?
Sprawdź:
Witam

Po ostatnich zmianach na ogads na jednej z gotowych skórek występuje BUG? (nie wiem nie znam się), który polega na tym że gdy zmieniam kolor czcionki <fontem>, to zmieniona w ten sposób czcionka kopiuje się nad locker.

Ktoś znający się na CSS, czy HTML mógłby mnie nakierować co jest nie tak?

KOD : Przykład bardzo fajnego tekstu <font color="#00FF00">Jeszcze jeden lepszy przykład.</font> Fajniejszy przykład <font color="#FF0066">Najlepszy porzykład 86/100</font>

Załączone pliki Obrazki

Drzew, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2017.
RE: Ogads- Zbugowany locker?
Ciężko będzie Ci pomóc bez pokazania przez Ciebie kodu.

Następnym razem jak podsyłasz kod z przykładem to umieść wizualizacje z tego kodu, a Ty teraz dałeś przykład kodu niepokrywający się w ogóle z tym co jest na fotce Smile

Napisz PW, może jakoś pomogę Wink
RE: Ogads- Zbugowany locker?
Podrzucam Smile Może ci się przyda. Smile

Kompleksowy Mentoring od A do Z - Zarabianie na YouTube
[Obrazek: Mentoring.png]
OGads własne tło
Witajcie , mam pytanie jak dodać do Content locera własne tło, mam stronkę z OG z ofertami etc ale tło jest np czarne, nie do końca umiem dodać tam tło (see pic)

Dzięki za rady.
[Obrazek: Capture.jpg]
RE: OGads własne tło
content locker- customize theme yes- background image
Glosy: sprzetok (+1)
Ogads - content locker
Witam, czy jest możliwość w Ogads, żeby na naszej stronie odpalił się content locker dopiero po naciśnięciu przycisku?

koorteo, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
RE: Ogads - content locker
https://www.cpaelites.com/Thread-Content...lick-OGAds
OgAds - konwersja
Witajcie, zauważyliście może w ostatnich tygodniach/dniach spadek ilości leadów, konwersji i ogólnie %% wskaźników na OgAds?
U mnie zarobki spadły w zasadzie o 70-80%. Ruch z USA konwertuje tragicznie. Wszystko zbiegło się w czasie z tą pandemią, ale zastanawiam się czy to jest zbieg okoliczności czy jednak coś na rzeczy?
Jak u was wygląda sytuacja?
RE: OgAds - konwersja
(07-04-2020 15:34)radek0389 napisał(a):  Witajcie, zauważyliście może w ostatnich tygodniach/dniach spadek ilości leadów, konwersji i ogólnie %% wskaźników na OgAds?
U mnie zarobki spadły w zasadzie o 70-80%. Ruch z USA konwertuje tragicznie. Wszystko zbiegło się w czasie z tą pandemią, ale zastanawiam się czy to jest zbieg okoliczności czy jednak coś na rzeczy?
Jak u was wygląda sytuacja?

To samo lecz ruch z mylead pod USA
RE: OgAds - konwersja
MyLead.pl jak globalnie z waszej perspektywy wygląda sytuacja? Jest to spowodowane pandemią? Może baza reklamodawców się przez to skurczyła?
Odpowiedz