Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC » Kolejna świetna gra! Ulepszamy swoją kopalnię, wykonujemy misje, wbijamy poziomy i co najważniejsze - zarabiamy!

Autor Wiadomość
RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC
Sprawdź:
(07-12-2017 11:51)kilmarnock napisał(a):  Wprowadził wydobywanie przez moc obliczeniową ale nie polecam szkoda kompa

No chyba że masie komputer z NASA
Gpu mining niech dodadzą a nie przez cpu :/
Zacząłem się w to bawić też, ciekawa stronka, mi bardziej CPU odpowiada bo mam szybszy od gpu i dobry. Poza tym mój laptop to stacja robocza więc zbytnio się na tym nie zajedzie.
masz kolejnego refa Wink
Glosy: adamak2k (+1)
Dziękuję, doceniam i miłego zarabiania Smile Polecam na początku zostawić kopanie za kryształy i robić misje żeby rozwinąć konto.
(09-12-2017 17:06)adamak2k napisał(a):  Dziękuję, doceniam i miłego zarabiania Smile Polecam na początku zostawić kopanie za kryształy i robić misje żeby rozwinąć konto.
Hej! Również zacząłem ostatnio zabawę, mam 7 lvl. Powiesz mi do czego przydadzą się te kryształy oraz co najbardziej kopać? Również nie wiem które misje wykonywać na sato/lit/doge? Mógłbyś coś na ten temat powiedzieć? Tongue Oczywiście poszło z refa Big Grin
Ja tam robię misje na lito. Bardziej sie opłaca i szybciej sie r zbiera. Potem przy wymianie tez całkiem spoko to wychodzi. Połowa 9lv i prawie 50 hp mocy. Chociaz im dalej w las tym mniej za misje sie dostaje :/

Mati684, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2013.
Z tego co zauważyłem kopalnia kopie po tyle samo każdej kryptowaluty i tak samo jest jeśli chodzi o misje i później ewentualny exchange. Wg. mnie nie ma różnicy którą kryptowalute się wybierze.
Poszlo z reffa , zobaczymy jak wyjdzie Smile
Pamiętajcie, że krótsze misje opłacają się bardziej (lepszy stosunek ilości do czasu). Dlatego jak macie czas poklikać to radzę zaczynać po kilka misji z niższego poziomu, a niejedną z najwyższego poziomu. Chyba, że się mylę to mnie poprawcie Big Grin
Odpowiedz