Sprawdź:
07-09.10.2017
Zaczynam tracić wiarę w to, że kiedykolwiek załatwi się sprawa z Neobuxem.

No ale nie mam wyjścia, cierpliwie czekam. MyPay ostatnio zdaje się wypalać, zaliczeń nie ma, jak ostatnio sprawdzałam akcji też nie było, więc nie wiem czy warto, ale może jeszcze się pozbiera. Z tego co wiem, serwis stoi od paru dobrych lat, więc raczej nie zaliczy tak szybkiego upadku. Rozważam powoli zainwestowanie w rented referrals na Neobuxie, bo to co tam teraz zarabiam to grosze, ale znając życie przejadę się na tym ostro. A w końcu każdy grosz się liczy.

Nad copywritingiem nadal pracuję, do wypłaty coraz bliżej. Wydaje mi się, że po zaliczeniu tych tekstów, które już napisałam, powinnam mieć te 100 zł minimum. To całkiem motywujące, kiedy wszystko wokół się pieprzy.
Poczytałam trochę o Adsense i mam w głowie naprawdę trafny pomysł na stronę/bloga, tylko teraz wszystkie formalności z domeną, hostingiem, pozycjonowaniem, Wordpressem... odwleka to strasznie moje plany założenia bloga, bo nigdy nie miałam z czymś takim do czynienia i nie do końca wiem za co się zabrać. Jeżeli ktoś ma jakiś sprawdzony, niedrogi serwis z domenami i/lub hostingiem możecie podrzucać tutaj lub na priv, wykorzystam w niedalekiej (lub dalekiej) przyszłości.
Ostatnio na forum przewinął się poradnik do "zarabiania" na AppLike, spodobał mi się... i zarobiłam całe 2 złote. Imponujący zarobek, nie ma co. Dopiszę je tutaj, będzie pasował do reszty imponującej kwoty, jaką zarobiłam w ostatnim czasie. Na szczęście dzięki copywritingowi w miarę cokolwiek zarabiam, ale tego tu jeszcze nie dopisuję.
Neobux - 0,16$ ~0,56 zł
Clixsense - 0,17$ ~0,60 zł
MyPay - 1,25 zł
AppLike - 2,03 zł
Łącznie: 20,37 zł