Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(02-10-2017 13:03)Olszi napisał(a): Otrzymałem pożyczkę, kasa na koncie. I tu pytanie: Mogę od razu tego samego dnia oddać im kasę czy lepiej poczekać żeby to naturalnie wyglądało?
(03-10-2017 12:12)TelegramGrzegorz napisał(a): Co do vivus, też dostałem i spłaciłem a przed chwilą dostałem na email jakąs umowę.Co mam teraz z tym zrobić? o.O
Co to za umowa?
Jak długo trzeba czekać na zaliczenie leada w serwisie przy braniu chwilówki?
(03-10-2017 12:12)TelegramGrzegorz napisał(a): Co do vivus, też dostałem i spłaciłem a przed chwilą dostałem na email jakąs umowę.Co mam teraz z tym zrobić? o.O
Co to za umowa?
Jak długo trzeba czekać na zaliczenie leada w serwisie przy braniu chwilówki?
Umowa pożyczki, dziś już dzwonili do mnie o kolejną W ciągu 14 dni trzeba im odesłać.Ktoś też tak miał u nich?
A co myślicie aby brac te fre pożyczki i kasę dwac w krypto waluty??
Przed końcem pożyczki sprzedać krypto i spłacić .
Możliwość na podwójną kasę .
I kwestia skąd brać dobre prognozy w jakie krypto inwestować ??(możne ktoś ma dobre źródło z analizami)
Nie musisz odsyłać. Ja nie odsyłałem, znam innych co też nie odsyłali i nic się nie stało
(03-10-2017 14:16)rekki napisał(a): Jak długo trzeba czekać na zaliczenie leada w serwisie przy braniu chwilówki?
Zależy od sieci afiliacyjnej, zazwyczaj na koniec następnego miesiąca, po miesiącu w którym złożono wniosek, powinno być już naliczenie
(03-10-2017 14:45)marcinporba napisał(a): A co myślicie aby brac te fre pożyczki i kasę dwac w krypto waluty??
Przed końcem pożyczki sprzedać krypto i spłacić .
Możliwość na podwójną kasę .
I kwestia skąd brać dobre prognozy w jakie krypto inwestować ??(możne ktoś ma dobre źródło z analizami)
Odradzam. Pożyczonych pieniędzy się w takie rzeczy nie inwestuje. Można zyskać, ale możne i stracić i co wtedy?