(08-04-2017 08:41)KupięStrony napisał(a): No i dobra, na kretynach sie zarabia.
Według mnie źle dopasowałeś słowo. Polacy jak wiadomo są łasi na wszystko, a w szczególności gdy coś wydaje się "darmowe". Zresztą nazwa Polaki - Cebulaki do czegoś zobowiązuje
Chociaż i tak się ciągle dziwię, że ludzie są tak naiwni iż na tyle już fake konkursów, czy fake nagrodach, które przez kilka lat się przewijały w internecie, nadal się nabierają na tanią sztuczkę SUB SMS.
Jednak zastanawia mnie jeszcze jedno - zarabiający na subach mówią często o real contencie, że głównie na tym zarabiają, tylko jakoś ciężko mi w to uwierzyć, bo jak dotąd widziałem o wiele więcej fake contentu niż tego prawdziwego...
No i teraz pytanie do serwisów SUB SMS - Dlaczego dopiero teraz tak duży nacisk położyliście na wiarygodności promowania Waszych programów? Rozumiem obecne afery z Pudzianem, Urodziny sklepów itd. Niby działało jakieś tam zgłaszanie przez użytkowników serwisu, nieregulaminowych działań innych userów, ale sami nie macie możliwości kontrolowania tego? Nie wiem na ile jest to możliwe pod względem technicznym, ale w sumie to w Waszej gestii powinno leżeć. Bo tak naprawdę najwięcej teraz tracicie. Można nawet powiedzieć, że daliście na to pewne pozwolenie, nie mając dużej kontroli nad tym wszystkim. Tak właściwie w razie "problemów" to promujący miał większe kłopoty i ewentualne kary, a Wy wychodziliście z tego bez szwanku