Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A ja obstawiam że @tulinka to fake. Ma 3 posty na forum i w każdym coś reklamuje.
Także ten.. Nawet Admin się nabrał
Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
Za zgoda rodziców możesz przyjechać a tak na serio w ubiegłych latach było i tak teraz bedzie na pewno ze każdy odpowiada za siebie, jak sie umiesz zachować możesz przyjechać
(23-03-2017 23:44)Gremquen napisał(a): A ja obstawiam że @tulinka to fake. Ma 3 posty na forum i w każdym coś reklamuje.
Także ten.. Nawet Admin się nabrał
szczerze? po tym co widziałem w sieci już nic mnie nie zdziwi
(24-03-2017 07:00)Roser17 napisał(a): Czy jeżeli ktos nie ma 18lat to będzie to problem? 18 kończą 16 stycznia
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
Zero problemów, nie raz były osoby przed 18stką - należy tylko pamiętać że nikt nie będzie sparował nad daną osoba opieki i każdy kto się decyduje przyjezdza na własną odpowiedzialność. Oczywiście w wielu sprawach można na mnie liczyć - w razie problemów będę starał się służyć pomocą.
@up
Spokojna głowa na to jeszcze duuużo czasu za daleki okres do przodu i wielu nie będzie w stanie podjąć decyzji 4 miesiące wcześniej - i nie dziwie im się