Dzień 2/33
W dniu wczorajszym udało mi się nagrać tylko jedno video mam mieszane uczucia co do kilkugodzinnej zabawy w adobe after effects, aby zrobić ten profesjonalny fake proof, ale mam nadzieję, że z czasem dojdę do wprawy podobno dla wyjadaczy przygotowanie takiego video to góra 1h roboty. Najgorzej jest znaleźć czcionkę z jakiej korzysta dana gra... Dziś spróbuję podwoić wynik i nagrać 2 filmy. W kolejnych dniach planuję przenieś stronkę z cpabulid na ogads, a do tego będę musiał przyszykować ponad 10 LP pod znajdujące się na niej nisze. Planowałem zlecić kolejne wpisy na stronę, ale najpierw muszę zobaczyć jak stoję z budżetem, bo siostrzenica ma w tym miesiącu komunie no i nie mogę jej zawieść.

Niestety laptop dopiero co odebrany z naprawy, a wczoraj kolejny raz znów sam się wyłączył tak jak wtedy gdy się zepsuł... Mam nadzieje, że nie będzie żadnych niemiłych niespodzianek.
Jestem typem człowieka który zawsze chce więcej, lepiej i szybciej, a niestety przy tym zajęciu nie zawsze się tak da. Można zestawić to z ćwiczeniem na siłowni ten kto ćwiczy na pewno zna te uczucie jak się człowiek zdenerwuje, albo co lepsze zobaczy jakąś ładną panią i od razu trening wchodzi na 110%. Tutaj nie ważne jak dużą masz motywacje film montuje się tak samo długo. Do tego jesteś na łasce algorytmów google i youtube także emocje lepiej odstawić na bok.