Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mają dużo wpłat, więc miejmy nadzieję, że są pazerni, dadzą 300% i dopiero wtedy się zwinął. Ja mimo wszystko zaryzykowałem i już odzyskałem 30%, więc niech to jeszcze minimum 2 dni (a najlepiej 3 dni) pochodzi.
Heh sam zagrałem Ale zacząłem rozkminiać więc doszedłem do tego .Zwyczajny kowalski wpłaca 0.01 btc oczywiście rośnie kowalski mówi koledze wpłacają razem zwykły kowalski po zwrocie ładuje wszystko pewnie znów, Więc strat nie mają oczywiście na dłuższą metę, bo pewnie ze statystyk wynika że i tak większość wejdzie znów szuka poleconych . Tym czasem panowie sprawdzają portfele bo da się to zrobić znając tylko adres portfela.. Kto ma grubo niech w końcu wpłaci gdy suma się zgadza cześć nie mówię oczywiście że ktoś nie zarobi bo pewnie się da jak się w porę ucieknie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-12-2016 23:21 przez szeq00.)
Nie ma statystyk, niedobrze, ogólnie do wczoraj byłem na plus, a wyplaty ciągle lecą, ale coś powatpiewam w te wypłatę 19tego, a pech chciał ze wrzuciłem myśląc że wrzucam na poprzedni plan rozliczania, co by jeszcze jakieś szanse miało na zwrócenie się, ale chyba pokazują ten plan dalej i tak tylko dla zmyłki dalej... Ogólnie rzecz biorąc mogę wyjść na delikatny minus, ale cóż, kto nie ryzykuje, nie pije szampana, trochę za późno się dowiedziałem o tym