http://www.oddsportal.com/basketball/eur...h;1;1.50;0
Typ: Wielka Brytania -1.5
Kurs: 1.71 ( zagrane w Unibet po 1.74, ale przed chwilą znieśli linię )
Węgry mają poważne problemy. Ich gwiazda, naturalizowany zawodnik Jarrod Jones nie wystąpi ze względu na uraz stopy. Jego absencja będzie odczuwalna podczas meczu. Dodatkowo kluczowy zawodnik Adam Hanga nie wystąpi co jeszcze bardziej komplikuje sytuację Węgier.
Wielka Brytania ma przyzwoity zespół z takimi zawodnikami jak Gordon, Clark czy Mockford.
Oba zespoły miały przeciętne okresy przygotowawcze, jednakże przy absencjach Węgrów, uważam że Wlk. Brytania jest faworytem tego spotkania.
Edit:
---. Bracia z Węgier nie do zdobycia tym razem.
Co do Oleksa. KONSTRUKTYWNY komentarz, powinieneś zamieścić dopiero po moim podsumowaniu, tego wymaga chociażby kultura. Nie wymagam, by ktoś pisał, że jestem najlepszy, bo znam swoją wartość i znam lepszych od siebie.
Nie wiem jakie są Twoje zasady korzystania z forum, bynajmniej ja Twoich nie uznaję bo mam do tego prawo, mam prawo również skorzystać z opcji dodania Cię do listy ignorowanych, ponieważ nie chcę byś moje wpisy śledził. Tak na koniec nie wiem jak tam u "Was" w branży, bo żadną się nie zajmujesz