Czasami mam wrażenie, że większość rozpoznawalnych (aby nikomu ego nie urosło) osób na forum chce pokazać że ich kupa jest największa...
Jak gdyby bardzo dziękuję za post dot czym są a czym nie są revshare
Niestety takiej reakcji można się było spodziewać jak ostanie 40 wypowiedzi.
Ja bardziej będę bazował na swoim doświadczeniu i powiem jedynie, że też to kiedyś robiłem (zarabiałem poprzez zdobywanie poleconych)
Program tak naprawdę nie miał żadnego znaczenia, czy to sub sms czy ponzi czy inna sieć.
Faktem jest to, że chodziło o zdobycie poleconych

(nawiązuję do tego, że widzę tutaj w kilku osobach właśnie takie nastawienie jak moje kiedyś)
Więc jak gdyby rozumiem stanowisko jednej ze stron
Nie mniej jednak to, że obrzucacie się gównem (bo tak to dla mnie wygląda) nie powinno mieć miejsca.
Obydwoje jesteście stażowymi użytkownikami forum więc chyba najlepiej było by gdybyście po prostu się omijali.
Bo z moich obserwacji wynika, że ani jeden ani drugi nie ustąpi jeżeli chodzi o swoje przekonania.
Wydaje mi się, że mysc dokładnie wiedziałeś co piszesz i świadomie wkładałeś kij w mrowisko jakim jest MX.
Od siebie dodam, że milej mi było kiedy widziałem Cię Full w roli mentora na PPI, ale to tylko moje.
Jest pewien progres którego nie oceniam (progres to po prostu zmiana), który w moich oczach oddalił Cię od ludzi.
Nie chcę byś poczuł się oceniany, co to to nie. Po prostu moje wewnętrzne odczucia z tego jakie wypowiedzi widuję pod nickiem Full2000.
(Dlaczego nie w wiadomości prywatnej - Bo nie mam ochoty rejestrować się z reflinka do WOWAPP by porozmawiać ^^)
Co do samego Tematu, jeszcze raz chciał bym podziękować za wyjaśnienie całości

Dla zainteresowanych programami zwanymi dalej mylnie RevShare pewnie będzie on w stanie otworzyć oczy, nie mniej jednak dla osób ślepo zapatrzonych w innych oraz chęć zdobywania łatwej gotówki będzie on niestety niewidoczny (a wg. mnie to ich właśnie powinien otrząsać).
Peace \o_