Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik Jak zarobić 200zł dziennie na napaleńcach - czateria BOT,PROGRAMY, AUTOMAT :) » Jak zarobić 200zł dziennie na napaleńcach - czateria BOT,PROGRAMY, AUTOMAT :)

Autor Wiadomość
RE: Jak zarobić 200zł dziennie na napaleńcach - czateria BOT,PROGRAMY, AUTOMAT :)
Sprawdź:
(18-03-2016 09:35)rozekrr napisał(a):  Hehe niby biedaki a uwierz że znajdą się tacy co nawet 10 premium wyślą, rekord chyba typ wysłał Mi 13 premium w jedno południe Big Grin

to co Ty mu zrobiles?Big Grin
RE: Jak zarobić 200zł dziennie na napaleńcach - czateria BOT,PROGRAMY, AUTOMAT :)
Pracowałem kiedyś w firmie subsms, między innymi na erotyce Tongue Ale tam target to głównie starsi idioci, którzy nie mają wyboru w formie kontaktu - tylko SMS. Tutaj jest gorzej, bo cwaniakują strasznie i się opierają wymyślając bajeczki.

Nawet z dobrym gadanym (a takie mam) robią wszystko, żeby nie wysłać tego SMSa. Ciężki kawałek chleba bym powiedział.

Dan14NR, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2015.
Ja jak trochę pobawiłęm sie w suby i jak pisałem z jakimś napalencem to on nie chciał wysyłać sms'a tylko chciał dawać mi doładowanie do tel i nie dał sie przekonać ze za doładowanie więcej straci.
del

Karewer, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2015.
Kiedyś próbowałem i było suabo Jerk2 Zawsze jakieś wymówki z ich strony byleby tylko nie wpisywać swojego numeru, no ale spróbuję jeszcze raz Wink
Owszem są wymówki, ale da się trafić na zdecydowanych, trzeba mieć strategie bajeru Smile
fusek nic, bajerek że potrzeba jeszcze 2 kodów, potem że jeszcze 1 na *** i tak zleciało, wystarczy dobrze pokręcić Wink
Glosy: fusek (+1)
Jeśli ktoś ma jakąś konkretniejszą metodę, która działa to w zamian za reffa (i jakiś umowny procent z pierwszych zarobków) jestem w stanie poświęcić na to nawet 5-6h dziennie Wink
Na forum jestem nie od dziś i jestem osobą słowną Tongue

Mimo doświadczenia w naciąganiu ludzi na ero po prostu leady nie idą.

Dan14NR, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2015.
Ja już mam dość... Nabierać się nabierają, ale w ogóle nie nalicza mi leadów (prócz jednego wczorajszego) facepalm Piszą, że wysłali sms-a i wpisują kod (specjalnie pytam nawet jaki kod przyszedł aby sprawdzić czy nie kłamią) ale leada nie naliczyło mi dziś żadnego. A piszą, że mają abonament (bo czasem pytam Jerk2) W razie czego nawet na najmniejszą stawkę przeszedłem, bo wiem, że nie każdy ma abonament i 3 dyszki na koncie, ale nadal to samo - piszą że wysłali i wpisali kod, a u mnie nic się nie zmienia. Do jednego napisałem żeby wysłał sms-a drugi raz, bo za pierwszym razem chyba coś źle poszło (no i tutaj mu argumentuję dlaczego, ale nie powiem co mówię bo zdradzę sposób na jakim działam) , to napisał mi że drugiego już nie wyśle, bo z konta mu zabrało 3 dychy po wysłaniu tego, a mi mimo to lead nie przyszedł. Wczoraj wieczorem jednego leada mi zaliczyło, ale dziś już żadnego... Wtf? To oni są jacyś upośledzeni i nie potrafią nawet prawidłowo wysłać esa czy wpisać kodu (choć naprawdę wydaje mi się że wszystko jest dobrze z tego co piszą) czy to naliczanie jest opóźnione?
Już bym dawno miał te 50 zł, jakby te leady normalnie wpadały.
Hm...Jeśli chce ktoś w to się bawić to niech spróbuje w serwisach randkowych typu badoo czy zaadoptujfaceta. Pełno napaleńców, sam kiedyś promowałem erotyczne nisze w tych serwisach z naprawdę dobrymi efektami. Do badoo, warto mieć zienne ip.
Narzekacie na leady to przejdźcie do innej firmy w której leady lecą normalnie Smile
Glosy: matek697 (+1)
Odpowiedz