Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [ZNISZCZ FB!] Facebook Social Toolkit 2.1.6 Premium 39$ Cracked
(26-03-2016 08:27)harley15 napisał(a):
(26-03-2016 00:13)morenox napisał(a): Nie ogarniam tego mam taki komunikat
A język jest zmieniony...
Ustaw język PL wejdź na główna stronę tj. tam gdzie masz udostępnione zawartości od znajomych itp spróbuj odpalić dodatek jak wyskoczy że masz zmienić na język angielski to wejdź tylko w ustawienia nic nie zmieniaj i znowu odpal dodatek. Powinien się normalnie odpalić
Też tak zrobiłem i mi nadal nie działa wiecie o co chodzi ?
Panowie mam na głównej stronie nie mogłem odpalić dopiero musiałem wejść w kogoś profil i wtedy się odpala bez problemu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2016 17:23 przez jigorex.)
(08-04-2016 17:14)jigorex napisał(a):
(26-03-2016 08:27)harley15 napisał(a):
(26-03-2016 00:13)morenox napisał(a): Nie ogarniam tego mam taki komunikat
A język jest zmieniony...
Ustaw język PL wejdź na główna stronę tj. tam gdzie masz udostępnione zawartości od znajomych itp spróbuj odpalić dodatek jak wyskoczy że masz zmienić na język angielski to wejdź tylko w ustawienia nic nie zmieniaj i znowu odpal dodatek. Powinien się normalnie odpalić
Też tak zrobiłem i mi nadal nie działa wiecie o co chodzi ?
Panowie mam na głównej stronie nie mogłem odpalić dopiero musiałem wejść w kogoś profil i wtedy się odpala bez problemu
(21-04-2016 18:55)KubereK napisał(a): Było ok, teraz wywala błąd:
Please check that you have entered correct URL and message. Group posting ended on group number 1.
Ktoś coś?
To wina konta nie programu, na niektórych kontach już tak jest kiedy zostanie ono uznane za spamerskie.