Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: FBot by bots4.me- 11 programów do zarabiania na Facebooku za 49 zł!
Sprawdź:
(30-09-2015 20:23)war43 napisał(a): Jak dla mnie brakuje jednej, ważnej i wydaje mi się, że nietrudnej do dodania opcji, a mianowicie wbudowanego SPINTAX'a.
A przy okazji opcja Group Poster jest dla mnie czarną magią - czy jest tam w ogóle możliwość napisania wiadomości zawierającej kilka linijek? (Coś czuję, że to wyjątkowo głupie pytanie, ale kto pyta nie błądzi )
Oczywiście, że jest taka możliwość. SPINTAX jest dodany.
powiedzmy ze mam 5 kont na kazdym po 50 grup, w jakim czasie doda mi twój bot na te grupy posty ? ( linki z miniaturka ) i po jakim czasie mogę spodziewać sie zbanowania konta na fb ? 2
FBot by bots4.me- 11 programów do zarabiania na Facebooku za 49 zł!
(01-10-2015 00:54)asiorek napisał(a): powiedzmy ze mam 5 kont na kazdym po 50 grup, w jakim czasie doda mi twój bot na te grupy posty ? ( linki z miniaturka ) i po jakim czasie mogę spodziewać sie zbanowania konta na fb ? 2
puscilem na 5 kont rano botem tech byte spam delay ustawilem 15s po 50 grup wracam do domu patrze 4 konta weryfikacja.. mam nadzieje ze w przypadku twojego bota nie będzie takich akcji ?
FBot by bots4.me- 11 programów do zarabiania na Facebooku za 49 zł!
(01-10-2015 13:50)asiorek napisał(a): puscilem na 5 kont rano botem tech byte spam delay ustawilem 15s po 50 grup wracam do domu patrze 4 konta weryfikacja.. mam nadzieje ze w przypadku twojego bota nie będzie takich akcji ?
Miażdżymy konkurencje pod każdym względem. U nas czegos takiego nie ujrzysz.