Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[Updated!] poradnik ppi - część II by full2k » Druga część poradnika dot. zarabiania na payperinstall

Autor Wiadomość
RE: PPI poradnik Część 2 by full2000 !
Sprawdź:
Full a nie wiesz dlaczego u mnie nie zmienia nazwy?
u mnie równiez nie wystwietla sie od 2 dni nazwa jak wpiszą ja w linku, dodatkowo jak klikam na przycisk z downloadem na mojej stronie to zamiats sie rozpocząć doładowanie jak kiedys, przenosi na inna strone i trzeba drugi raz klikac...
(13-12-2015 15:27)chacku napisał(a):  Full a nie wiesz dlaczego u mnie nie zmienia nazwy?

(13-12-2015 20:29)kazik0o napisał(a):  u mnie równiez nie wystwietla sie od 2 dni nazwa jak wpiszą ja w linku, dodatkowo jak klikam na przycisk z downloadem na mojej stronie to zamiats sie rozpocząć doładowanie jak kiedys, przenosi na inna strone i trzeba drugi raz klikac...

Witajcie, problemem blokad okazywala sie nazwa pliku w duzej czesci przypadkow, bo organizacje antypirackie zglaszaly to. Obecnie trwają pracę nad przywróceniem poprzedniego stanu aczkolwiek "problem" ten nie wpływa ZNACZNIE na konwersję. Tak twierdzi administracja cinstaller i zostało to potwierdzone statystyką webmasterów którzy działają w ppi. Pisząc prościej jeżeli ktoś ma ruch to i tak zarabia podobnie do tego co było podczas gdy zmiana nazwy pliku działała. Jeszcze inaczej - ktoś, kto chce (jest zdeterminowany) zarabia, kto inny szuka wymówki Wink

Na koniec, jeszcze takie małe info od Cliq Media Ltd.:
Kod:
Due to latest chrome blockades, we had to temporarily disabled customize filename. For now downloading file has fix name: Setup.exe. Our team is working for a good solution which gives both: customize file name and avoid chrome blockades. It's also good to know, that this change (non-customized file name of downloaded file) doesn't affect installation ratio so much - our publishers can still achieve good results with this option.

Życzę Wszystkim Powodzenia ! Wink
chacku, kazik0o sprawdźcie teraz,
powinna działać zmiana nazwy pliku Wink
Zaraz sprawdze! Dzieki za oznaczenie!
Glosy: full2000 (+1)
Wpadłem tylko bo wypadało by podziękować za poradnik Big Grin Dziwie się ogólnie, że nie zrobiłem tego wcześniej.

W końcu oderwałem się od upadającego SPAM'u na FB i zarabiam teraz pasywnie na własnym serwisie. Rosnące z dnia na dzień zarobki i wykres pozycji w Google Webmasters naprawdę cieszą oko. Wprawdzie jest dużo pracy na początku z ogarnięciem wszystkiego ale potem już z górki- coraz mniej pracy, coraz więcej $$$ ;3 I oczywiście polecam zainwestować troszkę w pozycjonowanie ( 50-100 zł na początek powinno być ok ^^).

[Obrazek: C8HMRPR.png]

Nie czekajcie i weźcie się za ten poradnik bo na prawdę warto. Strasznie demotywował mnie brak efektów i zarobków na początku prowadzenia serwisu ale już po miesiącu przekonałem się, że jest coraz lepiej i coś się zaczyna dziać. Więc bez wymówek i do roboty!

Pozdrawiam i dziękuje full2000!
Glosy: full2000 (+1), kazik0o (+1)
(16-12-2015 13:41)patulsky1337 napisał(a):  Wpadłem tylko bo wypadało by podziękować za poradnik Big Grin Dziwie się ogólnie, że nie zrobiłem tego wcześniej.

W końcu oderwałem się od upadającego SPAM'u na FB i zarabiam teraz pasywnie na własnym serwisie. Rosnące z dnia na dzień zarobki i wykres pozycji w Google Webmasters naprawdę cieszą oko. Wprawdzie jest dużo pracy na początku z ogarnięciem wszystkiego ale potem już z górki- coraz mniej pracy, coraz więcej $$$ ;3 I oczywiście polecam zainwestować troszkę w pozycjonowanie ( 50-100 zł na początek powinno być ok ^^).

Nie czekajcie i weźcie się za ten poradnik bo na prawdę warto. Strasznie demotywował mnie brak efektów i zarobków na początku prowadzenia serwisu ale już po miesiącu przekonałem się, że jest coraz lepiej i coś się zaczyna dziać. Więc bez wymówek i do roboty!

Ile wpisów i czy robiles wszystkie sam od podstaw? Big Grin
(16-12-2015 15:31)kazik0o napisał(a):  Ile wpisów i czy robiles wszystkie sam od podstaw? Big Grin

Robiłem od podstaw. To chyba jasne jak chcesz osiągnąć wysoką rangę w wyszukiwarkach. Oczywiście wzorowałem się na informacjach z innych portali ;-; Raczej nie chodziłem do kina na każdy film po kolei i później pisałem ich opis. Wpisów nie całe 30.
Glosy: full2000 (+1)
Jak wyglądają zarobki w porównaniu do zwykłego PPA w niszy jaką są cheaty do gier?
Zastanawiam się nad przerzuceniem linków na ten serwis z AC tylko nie wiem czy warto.

Może ktoś zarzucić jakimiś statami:
-CR (wejścia/leady)
-średni hajs za leada

Pozdr.
(16-12-2015 13:41)patulsky1337 napisał(a):  Wpadłem tylko bo wypadało by podziękować za poradnik Big Grin Dziwie się ogólnie, że nie zrobiłem tego wcześniej.

patulsky1337
Niesamowita motywacja dla mnie i myślę że dla innych też. Jak widać da się i to o czym tyle czasu pisałem i piszę nadal nie jest żadną prze-kolorowaną bajką. Praca + determinacja = Sukces. Bill Gates mówił o jeszcze jednym bardzo ważnym czynniku jakim jest focus (skupienie).

Jeżeli chcesz zarabiać jeden z drugim to przestańcie zwracać uwagę na to co jest źle. Zamiast patrzeć co nie działa, lepiej poszukać rozwiązania! Wink

(16-12-2015 18:09)Piotr__11 napisał(a):  Jak wyglądają zarobki w porównaniu do zwykłego PPA w niszy jaką są cheaty do gier?
Zastanawiam się nad przerzuceniem linków na ten serwis z AC tylko nie wiem czy warto.

Może ktoś zarzucić jakimiś statami:
-CR (wejścia/leady)
-średni hajs za leada

Pozdr.

Przecież to jest tak ogólne pytanie że nawet wróżbita Maciej by tego nie ogarnął.
Z całym szacunkiem, jak sam nie sprawdzisz podmieniając linki to nie będziesz wiedział czy warto.
Listę stawek jak i przykładowe screen'y statystyk znajdziesz w tym temacie http://zarabiam.com/Temat-CInstaller-117857
Odpowiedz