Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[ZAPISY] Pierwszy ZLOT użytkowników Zarabiam.com

Autor Wiadomość
RE: [ZAPISY] Pierwszy ZLOT użytkowników Zarabiam.com
Sprawdź:
Kasa na zaliczkę przesłana, jak dojdzie to dopiszcie mnie Smile
Będzie ktoś jechać z Warszawy, albo przez Warszawę furą przez S8, ewentualnie A2?
Miało być w Lubelskim wyszło set km od Lubelskiego......
Big Grin
(02-07-2015 21:38)kuba48 napisał(a):  Miało być w Lubelskim wyszło set km od Lubelskiego......
Big Grin

No gdyby było w Lubuskim to jeszcze bym dojechał Big Grin
mam 70 km do Januszkowic, szkoda że jestem nieletni :/
Sznurek11 Liromir
Jak dobrze połączyłem fakty to oboje jedziecie z Warszawy albo okoli więc może się dogadacie w kwestii dojazdu.

Jak coś miejsca jeszcze są, kto jest zainteresowany, ale zapomniał się zapisać to ma jeszcze taką możliwość.

Podaje pozostałe miejscowości jeśli ktoś jest zainteresowany wspólnym przejazdem.

Sułkowice / Andrychów - Karczu
pietras909 - Bydgoszcz
zbyszeq - Łódź
nitram - Olesno woj. opolskie

Admin
Dodaj do listy użytkownika zbyszeq.

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
INFO DLA ZAPISANYCH/CHĘTNYCH.

Nieco zmieniłem dziś zakwaterowanie i zapłaciłem 350zł zaliczki za 3 apartamenty z małą plażą przy jeziorku do wakebordingu, jest tam też jakieś patio do grilla więc powinniście być mega zadowoleni.
3 apartamenty pomieszczą 12 osób 4osoby/apartament.

Zgodnie z tym co obiecałem na samym początku jako sponsoring administracji zarabiam.com - OPŁACĘ CAŁOŚĆ APARTAMENTÓW DLA PIERWSZYCH 12 ZAPISANYCH PRZYJEZDNYCH (obecnie jest zapisanych bodajże 11 osób, info na stronie głównej) - Krótko mówiąc osoby, które wpłaciły zaliczkę w wysokości 10% wartości domku czyli 30zł będą mogły skorzystać nie z domku a z apartamentu za 300zł i całkiem bez dodatkowych dopłat Smile Mam nadzieję że taki prezent od administracji Was usatysfakcjonuje.

Jeśli chodzi o dodatkowe koszty które wypadałoby ponieść to jest to paintball
-60zł od osoby, zgodnie z tym o czym pisałem w temacie, paintball, może być zorganizowany w ośrodku w lesie (wtedy gość ze sprzętem przyjedzie do Nas i wszystko mamy na miejscu, nie musimy jeździć kombinować). Rozumiem że każdy z Was jest za taką formą rozrywki, jeśli ktoś jest przeciwny lub niechętny to niech od razu da znać na PW, gdyż do poniedziałku muszę zgłosić liczbę chętnych.

-25zł koszt opcjonalny (sam tego płacić nie będę, byłem dziś w ośrodku i z tego nie korzystam) - jeśli ktoś chce na cały dzień, mieć możliwość korzystania ze wszystkich możliwości jakie ośrodek oferuje czyli basen, sauna, jacuzzi, rowerki wodne, kajaki...

- ognisko - węgiel, rozpałkę, kiełbaski i sosy do ogniska również przywiozę i zasponsoruję, we własnym zakresie możecie przywieźć to co zamierzacie PIĆ i ewentualnie dodatkowo usmażyć etc.

- warto asekuracyjnie wziąć jakiś koc na plaże, bokserki czy krótkie spodenki by skorzystać chociażby z wakebordingu ( dziś byłem z kumplami - masakra żeby się na tym nauczyć jeździć - nic łatwego Big Grin )

Pytania? pisać w temacie Wink

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Glosy: mikiniki (+1), Meloman (+1), Roxi5017 (+1)
Zapowiada się ciekawy zlocik Big Grin Dzięki nitram, już piszę do Liromira Wink
liczę na dużo Filmików i zdjęć, na następnym może się zjawie Smile
(03-07-2015 20:11)Admin napisał(a):  Zgodnie z tym co obiecałem na samym początku jako sponsoring administracji zarabiam.com - OPŁACĘ CAŁOŚĆ APARTAMENTÓW DLA PIERWSZYCH 12 ZAPISANYCH PRZYJEZDNYCH (obecnie jest zapisanych bodajże 11 osób, info na stronie głównej) - Krótko mówiąc osoby, które wpłaciły zaliczkę w wysokości 10% wartości domku czyli 30zł będą mogły skorzystać nie z domku a z apartamentu za 300zł i całkiem bez dodatkowych dopłat Smile Mam nadzieję że taki prezent od administracji Was usatysfakcjonuje.
Mega gest z twojej strony, szacun za taki pozytywny czyn.
P.S
Mam nadzieję, że będziecie mieli super wyjazd i tylko tam się nie potopcie po alkoholu! W następnym roku napewno dołączę Big Grin
Odpowiedz