INFO DLA ZAPISANYCH/CHĘTNYCH.
Nieco zmieniłem dziś zakwaterowanie i zapłaciłem 350zł zaliczki za 3 apartamenty z małą plażą przy jeziorku do wakebordingu, jest tam też jakieś patio do grilla więc powinniście być mega zadowoleni.
3 apartamenty pomieszczą 12 osób 4osoby/apartament.
Zgodnie z tym co obiecałem na samym początku jako sponsoring administracji zarabiam.com - OPŁACĘ CAŁOŚĆ APARTAMENTÓW DLA PIERWSZYCH 12 ZAPISANYCH PRZYJEZDNYCH (obecnie jest zapisanych bodajże 11 osób, info na stronie głównej) - Krótko mówiąc osoby, które wpłaciły zaliczkę w wysokości 10% wartości domku czyli 30zł będą mogły skorzystać nie z domku a z apartamentu za 300zł i całkiem bez dodatkowych dopłat

Mam nadzieję że taki prezent od administracji Was usatysfakcjonuje.
Jeśli chodzi o dodatkowe koszty które wypadałoby ponieść to jest to paintball
-60zł od osoby, zgodnie z tym o czym pisałem w temacie, paintball, może być zorganizowany w ośrodku w lesie (wtedy gość ze sprzętem przyjedzie do Nas i wszystko mamy na miejscu, nie musimy jeździć kombinować). Rozumiem że każdy z Was jest za taką formą rozrywki, jeśli ktoś jest przeciwny lub niechętny to niech od razu da znać na PW, gdyż do poniedziałku muszę zgłosić liczbę chętnych.
-25zł koszt opcjonalny (sam tego płacić nie będę, byłem dziś w ośrodku i z tego nie korzystam) - jeśli ktoś chce na cały dzień, mieć możliwość korzystania ze wszystkich możliwości jakie ośrodek oferuje czyli basen, sauna, jacuzzi, rowerki wodne, kajaki...
- ognisko - węgiel, rozpałkę, kiełbaski i sosy do ogniska również przywiozę i zasponsoruję, we własnym zakresie możecie przywieźć to co zamierzacie PIĆ i ewentualnie dodatkowo usmażyć etc.
- warto asekuracyjnie wziąć jakiś koc na plaże, bokserki czy krótkie spodenki by skorzystać chociażby z wakebordingu ( dziś byłem z kumplami - masakra żeby się na tym nauczyć jeździć - nic łatwego

)
Pytania? pisać w temacie