[PORADNIK] Jak zarobić kilkadziesiąt złotych w twojej okolicy w bardzo krótk » Łatwy hajs :D
Autor
Wiadomość
Liczba postów: 414
Reputacja:
79
Forum Gold: 0.00
RE: [PORADNIK] Jak zarobić kilkadziesiąt złotych w twojej okolicy w bardzo krótk
Sprawdź:
Niedlugo materialy beda do zamowienia u mnie
Glosy:
Liczba postów: 12
Reputacja:
1
RE: [PORADNIK] Jak zarobić kilkadziesiąt złotych w twojej okolicy w bardzo krótk
Napisz na pw jakie ceny, wymiary, rodzaj i czym to jest ucięte.
Glosy:
Liczba postów: 326
Reputacja:
154
Forum Gold: 16.00
kupiłbym, ale nie wiem czy to jest to o czym myślę i co sam robię
Glosy:
Liczba postów: 140
Reputacja:
29
Odznaczenia:
(Zobacz Odznaczenia )
Poziom:
Forum Gold: 3.00
Napisz na pw to Ci powiem, żaden problem
Glosy:
Liczba postów: 489
Reputacja:
127
Odznaczenia:
(Zobacz Odznaczenia )
Poziom:
Forum Gold: 227.00
Jeżeli ktoś ma na sprzedaż towary z poradnika i bawi się w hurt to jestem chętny. Proszę też o fotki
Glosy:
Liczba postów: 1,639
Forum Gold: 566.00
Hehe, dzięki Tobie wiem, że mam kolege na zc
2
Mówi, że ma robotę na wakacje jakąś,jak będziemy się nudzić. Zakupił poradnik i powiedział co i jak. Słyszę dokładnie treść tego poradnika
2
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-06-2015 21:30 przez Mercz .)
Glosy: xTKSD (+1)
Liczba postów: 140
Reputacja:
29
Odznaczenia:
(Zobacz Odznaczenia )
Poziom:
Forum Gold: 3.00
Je*łem delikatnie mówiąć
Glosy:
Liczba postów: 97
Reputacja:
7
Galeria Wygranych:
Tutaj
kto mógłby podrzucić fotki jak to u niego wygląda otowy " towar " , bo mi kiedys nie do końca wychodziła pewna czynnosc z tym związana - nie taki był efekt jakbym chciał . Posiadam ten oryginalny poradnik jakby co
Glosy:
Liczba postów: 92
Reputacja:
25
Forum Gold: 0.35
Podpinam się pod post wyżej. Poradnik zakupiony, chyba wiem o co chodzi ale byłoby fajnie zobaczyć jak innym wychodzi robienie owego "towaru".
Glosy:
Liczba postów: 44
Forum Gold: 0.05
Jak wysokie zdolności manualne czeba mieć do tej zabawy
Glosy:
Użytkownicy przeglądający ten wątek: