Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Najpierw chciałem nazbierać chociaż na zestaw do naprawy telefonu, później na laser, a w końcu uzbierałem na koszulkę, nie myślałem, że tak ładnie będzie mi szło (dla mnie ładnie, wiem, że niektórzy zarabiają o wiele więcej).
Mam nadzieję, że w przyszłości będą organizowane podobne konkursy.
(18-05-2015 23:21)Kiljan napisał(a): Przypominam, że w przypadku osób które zgłoszą się kolejny raz pod uwagę będzie brany zarobek z dnia a nie miesiąca tak jak za pierwszym razem.
Jeżeli by się liczył zarobek z miesiąca przy drugim zgłoszeniu, to sam bym już miał koszulkę...
@[make_it] 50-100zł = mydełko niwelujące zapachy
@[DzejkobPL] Kurde, nie wiedziałem o tym. W pierwszym poście nie było o tym napisane, a nie przeglądałem całego tematu. Mam nadzieję, że @[Kiljan] jeszcze nie wysłał paczki (pisałem mu na maila, że niedługo nazbieram na koszulkę) za te mniejsze kwoty i to uwzględni, jakbym wiedział, to nie wstawiałbym screena z tymi małymi kwotami, a tak to pewnie dostanę tylko te mydełko.
ZARABIAM OD: ~25.05.2015r. HotCash: 816.82 PLN
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-06-2015 19:36 przez Raster96.)