(08-05-2015 01:41)Kurus92 napisał(a): (08-05-2015 01:32)rekki napisał(a): (08-05-2015 00:24)kuleczka91 napisał(a): Bardzo dobrze, że tak się stało. Jednego idiotę mniej na tym świecie 
Mam nadzieję, że będziesz następny 
Następna bo to foczka.Dołączam się w 100%,obyś była następna,byle nie umierała za szybko,trochę się pomęcz. 
Ja życzę Wam wszystkim (zwolennikom obrony tego kibola) żebyście byli następni. Przynajmniej kilku idiotów odstrzelą za jednym razem z tego forum. Również życzę żebyście zdychali w męczarniach

Nie podoba Ci się czyjeś zdanie, bo ktoś ma odmienne? To idź gdzie indziej

Ty masz odmienne i mam to w czterech literach, bo ja mam własne zdanie i nic Ci do tego. Chcesz to się lej po mordzie jak Cię to rajcuje. Na mecz się chodzi po to żeby kibicować własnej drużynie, a nie po to żeby wychodzić na murawę się lać po mordach.
(08-05-2015 06:38)Fricooo napisał(a): (08-05-2015 00:24)kuleczka91 napisał(a): Bardzo dobrze, że tak się stało. Jednego idiotę mniej na tym świecie 
Niech twoj syn kiedys pod dyskoteka sie z kims pobije i wbija psy. Jak go zastrzela tez powiesz jednego debila mniej? Przeciez sie awanturowal, zagrazal zyciu bardziej niz ten chlopak na boisku. Moze lepiej juz nic nie pisz "byle by cos napisac".
Każdy ma prawo do wypowiedzenia się co o tym myśli. Moje zdanie jest takie. Wy macie inne, ja również inne i nic wam do tego. Zawsze będą ludzie za i przeciw. Jeszcze nie spotkałam się z tym żeby policja zajebała kogoś na dyskotece w moim środowisku. A syna to najpierw trzeba mieć. Poza tym czytając cały temat mało kto jest po waszej stronie