Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! » do 50$/1000 wyświetleń dla USA i do 31.5$/1000 dla Polski. Dowód!

Autor Wiadomość
RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki!
Sprawdź:
Dla testu pobrałem hotspot shield ustawiłem ip na USA włączyłem filmik potem zmieniłem inne ip i tak 4 razy patrze w statystyki a tu 4 UV i $0.0004facepalm
U MNIE ZA DWA WYŚWIETLENIA Dochód 0,02520 dolarów
(17-04-2015 20:24)viper2013 napisał(a):  Dla testu pobrałem hotspot shield ustawiłem ip na USA włączyłem filmik potem zmieniłem inne ip i tak 4 razy patrze w statystyki a tu 4 UV i $0.0004facepalm

te wejścia to chyba z Pakistanu masz Tongue
Dokładnie. Stronę wcześniej to samo napisałem bo dodał identyczny wpis. Nie wiem człowieku, gdzie Ty to promujesz. Mi z polski zalicza tak samo jak dorbielowi Smile
ruch jest i kasa będzie Smile)
Zapisany, mam nadzieje płacą cały czas.
Zawsze mogą cię zbanowac z niby jakimś powodem Big Grin
takie pytanie jak wypinacie czyste linki do filmów? Tongue tak że wchodzi ktoś i zalicza wejście a nie przez jakieś widgety?
(17-04-2015 20:24)viper2013 napisał(a):  Dla testu pobrałem hotspot shield ustawiłem ip na USA włączyłem filmik potem zmieniłem inne ip i tak 4 razy patrze w statystyki a tu 4 UV i $0.0004facepalm

Takie ip mogą dawno być na jakiejś blackliście, w szczególności jeżeli są to admini shorte i możliwości do takich rzeczy mają spore.

3 wejścia testowe z polski mam przy ecpm 12,6$
Czy mogę linkiem promować na Facebooku czy ktoś musi wejść na moją stronę i kliknąć widget?
Odpowiedz