Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
MoveR28 jak będziesz robił kolejny taki projekt, to weź mnie zawołaj. Jestem chętny wejść małym kapitałem ~200 w taką inwestycję. W ogóle już bardzo długooooo się nie bawiłem niczym innym niż bukmacherka (od której co więcej się uzależniłem XD).
(25-04-2015 21:24)olesh napisał(a): MoveR28 jak będziesz robił kolejny taki projekt, to weź mnie zawołaj. Jestem chętny wejść małym kapitałem ~200 w taką inwestycję. W ogóle już bardzo długooooo się nie bawiłem niczym innym niż bukmacherka (od której co więcej się uzależniłem XD).
Znam to uczucie. Rok grałem non stop. Teraz też, ale już z przestojami itp. Potrafię się opanować. Rok po 18tce przewaliłem nie powiem, że nie ale około 1-2k zł