Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
no to ktos doj... oby bana dostal - wiecej czasu na matematyke bedzie mogl poswiecic.
1.00 + 23 % - daje 1.21 - brawo mistrzu
A każdy przeciętny użytkownik internetu oblicza ile wyniesie 1 zł + vat
nie - kazdy przecietny uzytkownik internetu łyka wszystko jak pelikan i dodaje dużo śmiesznych ikonek typu face palm.
Tylko że on w zasadzie nie dodał że plus vat i TAK przeciętny użytkownik nie jest Tobą, mną czy kimkolwiek z forum by obliczać wartość sms-a i jego koszt plus vat i zastanawiać się nad tym... On poprostu wysyła sms'a byle wygrać, zdobyć, otrzymać
Już samo wklejenie zdjęcia Paris w czarno-białym niszczy tę magię z pudelkowych artykułów... Swoją drogą, gdzieś to się przewinęło ale chyba nikt na to nie odpowiedział; czy promowanie w stylu wygrałam/dostałam jest legalne ?
(26-04-2015 00:09)erykziele12 napisał(a): Już samo wklejenie zdjęcia Paris w czarno-białym niszczy tę magię z pudelkowych artykułów... Swoją drogą, gdzieś to się przewinęło ale chyba nikt na to nie odpowiedział; czy promowanie w stylu wygrałam/dostałam jest legalne ?
Jest legalne , gdybyś oferował ,że dostałeś za darmo wtedy już nie.
(27-04-2015 22:36)Kurus92 napisał(a): Żenua,po prostu żenujące...
To jest chyba nawiązanie do tego Japońskiego żołnierza który 20 lat po wojnie dowiedział się że już się skończyła. Co nie zmienia faktu że nawet gdyby mieli 20 lat wstępując do wojska i to 5 lat przed końcem wojny to teraz mieliby 95 lat XD Jak ktoś w to uwierzy to głupkiem jest a jak wyśle sms'a to już totalnym