Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Inwestowanie w opcje binarne?» Ponad 3500€ zarobione w 25 dni :) Fart stulecia :D Atrakcyjny sposób zarabiania dla rozsądnych i odpowiedzialnych ludzi.
O Boże! Verb22, mój mentor, nie zarobił ani na exbino ani na innych platformach! To straszne! Exbino to podpucha. Inne platformy, gdzie Verb22 miał zarabiać miliony to też podpucha! Rany boske - wszyscy chcą oszukać Verba i go podpuszczają. Co ja mam teraz biedna zrobić? Zarobiłam kilkaset ojro więc coś tu jest nie tak skoro mojego mentora podpuszczają. Czarna rozpacz mnie ogarnęła!!!!
Zastanawia mnie jedno. Właśnie obejrzałem filmik inwestora http://www.youtube.com/watch?feature=pla...b3PBpY08HU
I zastanawia mnie to, że prawie wszystkie komentarze są z fake kont prawdopodobnie napisane przez jedną osobę. Sprawdźcie sobie profile tych kont i zobaczycie ze subskrybują, dodają do ulubionych, klikają lubie to do tych samych filmików.
gnatj4 - dlatego ja nawet na te komentarze nie odpowiadałem, bo po co? film wstawiłem dla osób z forum, a nie dla jakiegoś oszołoma.
złotko, Mateush, Marcelo - chyba trochę emocje Was ponoszą, bo moim zdaniem niezbyt ładnie to wygląda, że rzucacie się na Verba. Włóżcie energię w coś pozytywnego
Inwestor - masz trochę racji, ale sam zobacz - panoszy się taki i myśli, że wszystkie rozumy pozjadał. Każdy decyduje za siebie. Każdy jest świadomy ryzyka. W tym temacie już kilkaset razy padły ostrzeżenia odnośnie ryzyka i wystarczy. Nie trzeba kolejny raz na siłę próbować kogoś ostrzec i to jeszcze tekstami "żal mi Was".