Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
[PŁACI] neobux.com

Autor Wiadomość
RE: [PŁACI] neobux.com
Sprawdź:
(24-04-2013 10:53)Deotho napisał(a):  
(24-04-2013 10:50)Perszing napisał(a):  Skąd bierzecie darmowe startery? Ja zamówiłem na stronie PLAY'a, ale tam można maksymalnie tylko 3 sztuki dostać. Wypełniałem zamówienie jeszcze kilka razy na ten sam adres, tylko z innym imieniem, a później z innym imieniem i nazwiskiem, ale wszystko anulowali oprócz pierwszego zamówienia Sad Sad Sad

Google lub wyszukiwarka nie gryzie. Poszukaj, a znajdziesz.

Znajomi musza Ci zamowic, bo z tego samego adresu IP nie paca Smile sam mam okolo 20sztuk Big Grin
do mnie te startery już drugi tydzień idą... takze tempo pracy w tym play'u to mają typowo polskie
Ja im co 2 dni wysyłam zamówienia, i już 3x napisali, że wysłali, na ten sam adres Big Grin
Powinny przyjść, redbulle normalnie przyszły Smile PS. mam stałe IP Tongue
...
A jeżeli ktoś ma Neostradę i samo mu zmienia? -.-
(24-04-2013 12:40)makingmoney napisał(a):  Przypominam, że na Neo zmiana ip = ban.

W końcu dostrzegłem zaletę radiówki Lol
...
(24-04-2013 13:14)makingmoney napisał(a):  Z tego co mi wiadomo to Neostrada zablokowała wczoraj Neobux'a i inne strony PTC.

Ja mam Neostradę i mogę wejść normalnie w neobuxa....
To tylko kwestia czasu?
...
Ja ze zmiennego ip klikam od jakis 4 miesiecy i jakos mi jeszcze konta nie zbanowali Lol
Odpowiedz