Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
U mnie ostatniego dnia przed zakończeniem sporu ciapak zaproponował częściowy zwrot ~60% wkładu, po dłuższym zastanowieniu przyjąłem, bo lepiej odzyskać część niż nic...Wydaje mi się, że powtórzy się scenariusz z HQ - kto założył spór odpowiednio wcześnie, odzyska wkład bez zbędnych pytań, późniejsze spory PP odrzuci z tego samego powodu - ochrona kupujących nie działa w revshare , tak jak to było w hq...
Wydaje mi się że raczej czas złożenia sporu nie ma zbytnio znaczenie bo ten cały nara robi co chce. Ja złożyłem 17 stycznia i jakoś mi to za wiele nie pomogło.
(15-02-2016 11:50)hypocrisy napisał(a): U mnie ostatniego dnia przed zakończeniem sporu ciapak zaproponował częściowy zwrot ~60% wkładu, po dłuższym zastanowieniu przyjąłem, bo lepiej odzyskać część niż nic...Wydaje mi się, że powtórzy się scenariusz z HQ - kto założył spór odpowiednio wcześnie, odzyska wkład bez zbędnych pytań, późniejsze spory PP odrzuci z tego samego powodu - ochrona kupujących nie działa w revshare , tak jak to było w hq...
Ciekawe czy do mnie też się odezwie...Liczę , że nie bo ja małą kwotą wchodziłem ale poczekamy-zobaczymy.
Ma ktoś jakiś pomysł co im dać jako "dowód"? Mam czas do 17 lutego... SS'y ze strony? Tylko co niby miałbym na nich pokazać, by to udowodnić i jednocześnie się nie wkopać? Miał ktoś taką sytuację?
(15-02-2016 13:29)WrongWay napisał(a): Ma ktoś jakiś pomysł co im dać jako "dowód"? Mam czas do 17 lutego... SS'y ze strony? Tylko co niby miałbym na nich pokazać, by to udowodnić i jednocześnie się nie wkopać? Miał ktoś taką sytuację?
Ja miałem i wysłałem im 3 pliki. Screen z zakładki "Payment history" pokazujący kwotę jaką wpłaciłem. Do tego dałem takie krótkie oświadczenie ze swoim podpisem no i trzeci screen taki trochę naciągany. Wysłałem to i czekam na odpowiedź. Lepiej się dobrze zastanówcie co im tam wysyłacie, bo jak to mówią "od tej chwili wszystko co powiesz może zostać skierowane przeciwko tobie"
Częściowy zwrot.. walony ciapak. Później to ogarnę.. Jak zwykle na minus z tych programów wychodzę. Teraz PP już nigdzie nie będzie, więc będzie można coś zarobić i żadne szmaty nie będą blokować kasy.