Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty
Ależ proszę! W poniedziałem 10h od godziny bodajrze 8 nie będzie działało WOC bo wprowadzają zmiany. Prawdopodobnie będzie łatwiej wynająć refów za 100 WC
Od wczoraj dopiero gram, a nie miałem zbyt wiele czasu a mam już ponad 0.03$ i 572 WC. @Xizbin mam pytanie. Wstawiłeś w tym temacie wypłaty, jedna 15$, ile zbierałeś taką sumkę i w jaki sposób?
referals -> rent i wybierz paczkę , 10 refów kosztuje 2k wc lub 2$, można czasem wyłapać pojedyncze za 100 wc lub 0.1$ ale to rzadkość i szybko znikają (jednego do tej pory udało mi się złapać).
Zarabiam przy trochę ponad 100 wynajętych refach ponad 1$ co 3 dni, aktualna runda szykuje się na 1,5$, całkiem nieźle wszystko wychodzi