Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
ODPOWIEDZCIE MI Czy macie status wypłaty pending czy Paid? Bo nie wiem czy to moja wypłata nie została zrealizowana tylko... Dużo kasy i bardzo potrzebna więc się denerwuje.. Kasa miała być w poniedziałek a u mnie na koncie brak... Doszły wam już pieniądze ( tym z innych banków niż ING)? Szkoda że Astro nie chce mi odpisać/odpowiedzieć, fajnie by było jakby kontakt był lepszy:/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-09-2014 21:13 przez mypy.)
AStrocash dlaczego ignorujecie moje zapytania??? Dlaczego nie chcecie poinformować mnie co z moimi pieniędzmi za sierpień - ponad 900$. Przeszedłem do was z FC licząc na dobrą współpracę a tutaj takie problemy... Przecież to negatywnie wpływa na wasz wizerunek jak nowym użytkownikom od razu nie chcecie wypłacić pieniędzy i inni którzy wchodzą na to forum widzą takie posty... Proszę o jakąś reakcję i informację....to jest blisko 3tys zł więc chciałbym wiedzieć o co chodzi i dlaczego ich nie dostałem... PROSZĘ o jakąś odpowiedź bo te pieniądze są mi bardzo potrzebne a całkowicie uczciwie je zarobiłem... Jak chcecie mogę wam udowodnić że zarabiałem wcześniej na FC i dostawałem wypłaty... Nie oszukuję was wiec czego nie chcecie mnie potraktować jako dobrego earnera na długą współpracę tylko tak olewacie:/...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2014 14:11 przez mypy.)