Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
mnie powoli zaczyna to męczyć, próbowałem rano przez godzinę by wyklikać reklamy po 2$ i nie dało rady ani jednej bo padało ciągle. Nieźle BAP ucieka...
(06-07-2014 17:36)nitroo napisał(a): mnie powoli zaczyna to męczyć, próbowałem rano przez godzinę by wyklikać reklamy po 2$ i nie dało rady ani jednej bo padało ciągle. Nieźle BAP ucieka...
Jutro powinno działać nowe IP serwera, mają być wgrane zabezpieczenia i zabezpieczenia SSL,
z tego co widzę to stronę przepuszczają i cały czas testują programiści.
Niestety ja nie dostałem BAP-ów do wyklikania, mimo, że mam na to 24 godziny. Wszedłem dziś na stronę około 2:15 nad ranem, bo wtedy mniej więcej BAP-y przychodzą. Strona oczywiście przywitała mnie errorem 20. Teraz działa, ale BAP-ów do wyklikania nie ma.
Wiem, że po ataku hakerskim wprowadzanie zabezpieczeń TROCHĘ trwa. Ale jak takie numery będą się ciągnęły dalej. To po prostu zostawię ten serwis w diabły, tak jak w diabły poszły moje dzisiejsze BAP-y...