Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dopisany wszędzie, jak jeszcze gdzieś kogoś brakuje to pisać.
Do UnoBux mogę na dobrą sprawę wpisać tylko lolaszka, bo tylko jego widzę w refach pod nickiem gucio13. Reszta musi zmienić w profilu coś, tak żebyście byli widoczni pod prawdziwymi nickami. Dopiero wtedy Was dopiszę.
lukaszci06, excelowskie też może dzisiaj będę aktualizował, ale póki co nie widzę sensu, bo jeszcze sporo ludzi dojdzie do unobux i później musiałbym to znowu zmieniać...
mattys5 napisał(a):chyba nie moge zmienic nazwy w uno :?:
wiec jak cos to ja z koncowką 70 :mrgreen: masz mnie? :idea:
Cytat:zapisany w uno w profilu domyslnie wylaczony jest 'Private Username' wiec powinienem byc widoczny jako marek0
mala1969 napisał(a):Zapisana w Buxheaven i w Unobux :arrow:
Cholera, nie mogę znowu zalogować się na Uno, nie wczytuje mi się... Załóżmy, że Was mam i że możecie klikać, ale dopiszę Was jak będę dokładnie widział ilu mam poleconych...
W buxheaven mala1969 potwierdzam!