Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: War Of Clicks - Zarabiaj Grając [AutoBot] Dowód Wypłaty
Sprawdź:
(12-04-2015 11:00)goliatek napisał(a): Panowie proszę o pomoc ściągnąłem Multiclicker 2 pierwszej strony i wypakowałem ,przy odpaleniu programu wywala żeby zainstalować Jawę,ale na pierwszej stronie ze bez instalowania Jawy też da radę ale nie pisze jak,proszę pomóżcie
A co za problem zainstalować jave 2-3 minuty roboty?
(12-04-2015 11:03)Paweloss07 napisał(a): Boot nie działa, bynajmniej u mnie. Na necie wyczytałem, że nie będzie już działać boot.
Bot nie działa, ale multiclicker działa i ułatwia w znacznym stopniu prace
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2015 11:26 przez szygorski.)
ciekawostka, wcale nie trzeba czekać 3 rund aby wynająć znowu refów, po jednej można
paczka 30 dokupiona, ale rozumiem że to refy zarządzane przez system ? I tak czy tak będą klikać tylko tyle ile admin chce, nie ?
tak mi się właśnie wydaje, bo to dziwne żeby żaden nie robił więcej niż 2 Ore ;/ Raz miałem refa co przez 3 sezony robił 5 ore i go zbanowali że niby bot, mam takie podejrzenie że specjalnie mi go usunęli bo za dużo ore robił ;/
Da się ustawić w tym programie żeby się nie wyłączał? bo mi wyskakuje że w ma do oglądnięcia
np. 16 reklam po 5 sekund a potem wyskakuje done i trzeba włączać jeszcze raz i tak w kółko