Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion!
Sprawdź:
Zarabiacie tutaj nie od dziś i jeszcze nie wiecie , że się w weekend nie zarabia Mobiltek co weekend urządza sobie impreze ^^ Wtedy też nie pracują więc albo mają losia co siedzi albo dopiero wam doliczają w poniedziałek mały %
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-06-2014 11:17 przez nesarions.)
(21-06-2014 11:14)nesarions napisał(a): Zarabiacie tutaj nie od dziś i jeszcze nie wiecie , że się w weekend nie zarabia Mobiltek co weekend urządza sobie impreze ^^
W weekendy się nie zarabia? 200 zł dziennie przy 4/5 udostępnieniach na fb
Mam jedno pytanie do Administratorów Firesub
Czy będzie kiedykolwiek serwis firesub stabilny ? (kiedy ?)
Ta w weekendy mam nie zarabiać bo nie nalicza leadów w dni robocze są rozsyłki i znowu muli dodawanie leadów w sumie wychodzi na to że najlepiej o 5 rano reklamować to może bez rzadnych komplikacji doda mi lead do panelu
Zmięcie Mobiltek na lepszy serwis I będzie gitara bo Mobiltek przy tylu użytkowników firesub nie wyrabia !