Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PŁACI- wypłaty instant na skrill! ] ! PTCircle 1$ dziennie z własnych klików
Sprawdź:
(04-08-2014 10:13)Santos napisał(a): jaki scam chłopie, ja czekalem niecala godzine na wyplate
Potwierdzam
Skrill 10-11 dni a po 10.08 czas ma sie skracac
inne procesory czas troszke ponad miesiąc i jest to jasno okreslone w regulaminie i opisane na forum nie wiem po co bijecie piane dostaniecie hajs
Pozdr
(04-08-2014 11:13)haha40027 napisał(a): A z jakiej racji TYLKO skrill ma się skracać, a reszta nie?
No chyba kogoś tutaj mocno popier...
Jak to zresztą jest możliwe, że na innych jest tak długo, skoro wszyscy masowo przechodzą na skrilla... Mimo tego, czas nadal się ostro wydłuża.
Nie rozumiem tego faktu
@kago
Ja czekam od 2 lipca, chcesz coś jeszcze dodać?
Moze z takiej racji ze admin ma taki kaprys to jego strona
Chcoaiz w przyszlosci mysle ze popracują tez nad innymi procesorami teraz kładą cisnienie na skrill bo najwięcej ludzi uzywa wlasnie tego procesora i Toibe też radze tak zrobić
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-08-2014 16:55 przez zarabiajsam.)
Nie widzę żadnych konkretnych informacji
Ewentualnie to:
Cytat:PAYOUT NEW RULE start from 21/06/2014
all payments with SKRILL, PAYPAL (when available), EGOPAY, PERFECTMONEY will be immediately sended to the costumers account.
all payment request with BitCoin will be payed manually until 48 hours of the request (Monday to Friday)
RE: [PŁACI- wypłaty instant na skrill! ] ! PTCircle 1$ dziennie z własnych klików
Chyba PTCircle się na mnie obraziło za nieklikanie dziś mija 11 dzień od zlecenia wypłaty na skrill i jeszcze nie nie dostałem. Ostatnią wypłatę dostałem w ciągu 8 dni.