Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dane z euro dzisiaj akurat są kompletnie nieistotne, ważne jest to czy dolar po 14 się osłabi czy umocni, prognozy na dolca są dosyć dobre jednak zobaczymy jak wyjdzie.
Dane raczej mają krótkoterminowy wpływ na ceny więc jak na wykresie cena idzie w kierunku wsparcia to pewnie dojdzie
Jak ktoś ma innych pogląd niech sie wypowie
Akurat może być różnie bo płace mają takie skoki i być może zjadą na ok 210-220, lecz możliwy jest też pułap 250. Moim zdaniem jeśli dane beda dobre to bedzie zjazd w dół i rozpoczniemy korekte lub też mimo dobrych danych może być od razu korekta 1-2 dniowa potem zjazd.
Są to stałe wytyczne które mogę nanieść sobie na wykres np. EUR/Dolar ? Chodzi mi o to że jeżeli... przypuśćmy para eur/dolar przełamie wsparcie istotne na np. 1.3200 i pójdzie w dół, to to wsparcie istotne później robi się jako opór jeżeli euro będzie chciało przebić tą granice ?
Wsparcia i opory zmieniają się wraz z notowaniami, to jest po prostu wyliczane, ale nie ma co sie sugerowac tym bo jesli przekroczy te 1.32 to w 99% nie pojdzie alej w dol jesli zlamie ten poziom, to jest bardziej do ustawiania sobie TP, jak dojdzie do wsparcia czy oporu to wtedy warto zamykac.
ja tam wchodze w spadek USD/JPY
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-08-2014 11:17 przez Kiljan.)