Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
VanKosiara - dziennik pracy » I tak mi się nie uda :3

Autor Wiadomość
RE: VanKosiara - dziennik pracy
Sprawdź:
(03-03-2014 23:14)kamiluspl napisał(a):  wszystko przez to,że 80% amatorów tego sposobu nie ma umiaru.

Codziennie wyłapuje i flaguje ok. 20 kopii moich filmów.
Laików nagrywanie filmów i robienie hacków odstrasza to kopiują.. Szkoda, że YT posiada opcję pobrania filmu albo jakoś tego nie utrudnia..

(03-03-2014 23:14)kamiluspl napisał(a):  youtube pilnje swojego interesu jak każdy szanujący się przesiębiorca i śmietniku sobie robić nie pozwoli.

W pełni Googla rozumiem (w końcu do nich YT należy) i nie mam do nich złego. Jedynie mam niemiłe skojarzenia z flagerami.. Rozumiem flagować kopie swoich filmów.
No ale to w końcu PPA jest. To jest cwaniactwo i wyścig szczurów (całkiem opłacalny wyścig), nie ma tutaj zasad. Kto się wykaże lepszym cwaniactwem ten zyska profity.

(03-03-2014 23:14)kamiluspl napisał(a):  Pisz dalej! przestań dopiero jak zaczniesz zarabiać kokosy bo piesków ogradnika nie brakuję i się ludzie zaczną zastanawiać jak tu cię udu^%ć ;p

Nad dalszym pisaniem się zastanowię. Jako tako lubię pisać, wylewać uczucia na ekran w wypowiedzi pod zarobkami, jakoś tak mi po nich lżej robi Lol
Sądzę, iż znalazło się paru takich co chciało mnie udupić, bo miałem 2 razy DDoS'a (na szczęście jakiś słaby cannon) oraz trzykrotne włamanie się do MySQL.

(03-03-2014 23:14)kamiluspl napisał(a):  Dziennik nadal śledzę i nadal kibicuję.

Również kibicuję i pozdrawiam Smile

Glosy: piotrekprorok (+1), zeton (+1)
Ty to nie pier*** tylko pisz dziennik i tyle Lol
Co ja będę czytał po nocach i kogo dręczył na gg pytaniami Lol
Powodzenia Smile
Glosy: vankosiara (+1)
Dasz radę van pisz dalej dziennik. Wiadomo każdy ma słabsze dni ale przecież i tak wszyscy wiemy że będziesz bogatyLol
Glosy: vankosiara (+1)
Ciężko dac znak wodny + logo do filmów ?

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
Odp: VanKosiara - dziennik pracy
Ty masz stycznosci z yt? Ludzie sa tak leniwi ze potrafia ze znakami wodnymi kopiowac.

Wysłane z mojej L9'tki za pomocą Tapatalk 2 - pisze z tel = brak polskich znakow przy odpowiedziach
Jak dodałem pewną rzecz do filmiku i teraz jak kopiują to lepiej dla mnieJerk
(04-03-2014 13:43)ELdollaro napisał(a):  Jak dodałem pewną rzecz do filmiku i teraz jak kopiują to lepiej dla mnieJerk

dodajesz link do swojej strony na przykład na dole filmiku ? Wink

szpara, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2013.
nieTongue
Vankosiara masz dodatkowe leady nadal z "update" i haseł na kolejne pliki, które są po pobraniu pierwszego?
(04-03-2014 19:59)Danny napisał(a):  Vankosiara masz dodatkowe leady nadal z "update" i haseł na kolejne pliki, które są po pobraniu pierwszego?

Jest parę. Z updater'a łącznie jest może z 10 pobrań.

(04-03-2014 06:47)Klin napisał(a):  Ciężko dac znak wodny + logo do filmów ?

Mam 3 znaki wodne facepalm
Jeden "latający" a reszta "stojące"
Wątek zamknięty