Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
[PŁACI] neobux.com

Autor Wiadomość
RE: [PŁACI] neobux.com
Sprawdź:
...
sztuczne chyba
Zamiast głupio komentować i naśmiewać się z innych lepiej przestań offtopować i wyjdź z tego forum.

Przepraszam za offtopic, ale jak czytam tego typu durne posty to aż mnie krew zalewa.
Glosy: bartex89 (+1)
(21-04-2013 01:12)skoczekS1 napisał(a):  widze ostatnio ogólne podniecenie tymi starterami

Jak maja za free to czemu naja sie nie podniecac? Sam zamawiam na babcie, wujkow, znajomych itp Smile wazne, by ich miec jak najwiecej.
Glosy: makingmoney (+1)
Mam jakiegoś cholernego pecha w AdPrize. Od 4 dni nic nie wygrałem. Big Grin
...
Wiem, ale cóż liczę na konto Gold ew. NeoPoints, aby je wymienić, a później zakup ref'ów, bo teraz to ciężko. A nie widzi mi się 90$ inwestować. Big Grin
Ja od tygodnia klikam i też nic nie dostałem Big Grin

A tak btw napisałem do matomy ponownie, że punktów nie przesłali, a odpowiedzieli mi, na jedno, że przesłali, a drugie, że już zakończyłem raz oferte Big Grin To nic, że cały czas jest Status: VIEWED Lol
...
(22-04-2013 00:24)makingmoney napisał(a):  Właśnie jednemu z moich poleconych zaliczyło 26 zadań na raz... nie wiem jakim cudem Rolleyes
Wyświetliło mi się dopiero w tabeli

Niezle musial im zaspamowac . Swoja droga, ciekawe czy dostal limit Big Grin przyznac sie, ktory to?
Odpowiedz