Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii
Sprawdź:
(08-03-2017 18:50)Majkel47 napisał(a):
(08-03-2017 13:24)jakubmulkowski napisał(a): Czytając wypowiedzi kilku forumowiczów odnośnie inwestycji akurat w tym temacie i ich przewidywań odnośnie wielkiego upadku i totalnej wyje3ki skyllex zastanawiam się czy rano przed wyjściem z domu też tak rozkminiacie czy was auto nie potrąci albo meteor nie spadnie na Ziemię? Lekka żenada.
Temat super, bomba przygotowany opis i poradnik dla początkujących np.: takich jak ja.
Owacje dla autora.
Zenada? Meteor jest malo prawdopodobny potracenie przez autobus tez sie nie zdarza pare razy w zyciu a kazdy hyip pada po kilku latach :)co to za porownywanie
Chodzi o uogólnienie przez kilku wieszczy z poprzednich kilku/kilkunastu stron.
Nie wiem jak przyrosty nowych użytkowników ale ludzie w dalszym ciągu ładują tutaj niezłą kasę co obserwuję po naliczeniach z osób poleconych w swojej strukturze.. program jest wypłacalny co oznacza że suma wpłat pomimo długiego czasu trwania programu przewyższa sumę wypłat.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-03-2017 14:00 przez xxamaranthxx.)
Faktycznie ostatnio padło trochę programów, myślę że część osób chcąc odrobić straty poszuka czegoś w miarę pewnego dającego stosunkowo wysokie zyski jak Skyllex czy Razzleton co może wpłynąć pozytywnie na żywotność projektu. Sam ostatnio puściłem Glimpse na kolejny cykl bez zastanawiania.
Witam, mam problem z wypłatą,
wyskakuje mi takie okienko, http://prntscr.com/eibkow ,
po przejściu w account settings uzupełniam wszystkie pola jednak przycisk save nie jest dostepny,
cały czas jest szary jak na zdjęciu http://prntscr.com/eibl2t i nie mogę zapisać payment details.
Pisałem kilka e maili do supportu jak i na live chat jednak bez odpowiedzi od kilku dni, może tutaj ktoś wie jak to ogarnąć